Saints Row: The Third Review

Τα video games μας επιτρέπουν να κάνουμε πράγματα που είναι αδύνατα στην πραγματική ζωή. Αυτοί που θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και να ανακαλύψουν αρχαία κειμήλια και θησαυρούς παίζουν Uncharted ή Tomb Raider, ενώ άλλοι που θέλουν να γίνουν υπερήρωες και να σώσουν τον κόσμο παίζουν Batman

ή Spiderman. Και αυτοί που θέλουν να τρέχουν τσίτσιδοι στους δρόμους και να πλακώνουν ανυποψίαστους περαστικούς με τεράστιους δονητές παίζουν Saints Row: The Third. God Bless video games!

Τα παιχνίδια Saints Row φημίζονται για την τρέλα που κουβαλάνε! Το πρώτο ήταν μια διασκεδαστική εναλλακτική των GTA, το δεύτερο είχε τρέλα να φάνε κι οι κότες και το τρίτο το καλύτερο είναι το… Δρομοκαΐτιο τoυ gaming! Από τις αποστολές μέχρι τους διαλόγους και το σενάριο το παιχνίδι ψάχνει για ζουρλομανδύα XXL και θεραπείες με ηλεκτροσόκ. Οι γνωστοί μας Saints, στο τρίτο παιχνίδι έχουν πλέον κατακτήσει την δόξα και το χρήμα. Έχουν τα πάντα και βρίσκονται παντού. Μια οργάνωση με το όνομα Syndicate τους προσγειώνει όμως απότομα, καταστρέφοντας όσα έχουν χτίσει οι “Άγιοι”. Πρέπει λοιπόν να ξαναφτιάξουν την αυτοκρατορία τους απ’ την αρχή. Βρίσκονται στη νέα πόλη του Steelport, όπου και ετοιμάζουν την επάνοδο τους. Σενάριο; Ποιο σενάριο; Ευκαιρία για σκοτωμούς, ψηφιακό μπαλαμούτι και καταστροφές μεγατόνων!

Το Saints Row: The Third είναι ένα open-world action παιχνίδι που αποτελείται από αποστολές δολοφονίας, συνοδείας, επιδειξιομανίας, νταβατζιλικίου κ.α. Η ποικιλία του gameplay είναι απερίγραπτη! Σε μια αποστολή είστε ντυμένος γάτα και σκοτώνετε… hot dogs, στην επόμενη τρέχετε με την μηχανή σας σε έναν κόσμο παρωδία του TRON και σε μια άλλη είστε ντυμένος καρδινάλιος με συνοδεία μια σέξι καλόγρια! Σε όλες σχεδόν τις αποστολές γίνεται πανζουρλισμός, είτε από εκρήξεις ή απ’ την αχαλίνωτη σεξουαλικότητα του παιχνιδιού. Ξεκινάμε δημιουργώντας τον χαρακτήρα μας λεπτομερώς, διαλέγοντας ανάμεσα από πολλές επιλογές για την εμφάνισή του. Από το φύλο και τα μαλλιά μέχρι τα ρούχα και το μέγεθος των… αμελέτητων για τους άνδρες ή των »αερόσακων» για τις γυναίκες… Η εμφάνιση του χαρακτήρα μας δεν είναι μόνιμη, αφού μπορούμε να την αλλάξουμε οποιαδήποτε στιγμή εντός του παιχνιδιού πηγαίνοντας σε έναν πλαστικό χειρουργό.

Και να φανταστείτε ότι αυτή είναι απ' τις πιο ντυμένες...

Οι αποστολές του παιχνιδιού είναι σχετικά μικρές αλλά ευχάριστες, χωρίς να κουράζουν και έχοντας καλά τοποθετημένα checkpoints ώστε να μην ξεκινάμε απ’ την αρχή. Σε κάθε αποστολή μπορούμε να τηλεφωνούμε στους συνεργάτες μας για να μας βοηθήσουν ή να έχουμε κάποια μέλη της συμμορίας μας ως συνοδεία. Φέρνοντας αποστολές εις πέρας αλλά και κάνοντας διάφορες άλλες παράνομες ενέργειες, γεμίζουμε τον μετρητή σεβασμού. Όσο ανεβαίνουμε level, μέσω του respect meter, ξεκλειδώνονται upgrades που μπορούμε να αγοράσουμε (αναβάθμιση υγείας, όπλων, αντοχής κλπ). Πατώντας το select εμφανίζεται το μενού ενός κινητού τηλεφώνου απ’ όπου μπορούμε να αναλάβουμε αποστολές, να δούμε τον χάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα