New Super Luigi U Review

Η αντεπίθεση του παραμελημένου όλα αυτά τα χρόνια Luigi συνεχίζεται με το New Super Luigi U. Αφού ο πρασινοφορεμένος μυστακοφόρος υδραυλικός μας μάγεψε με τον χαρακτήρα του στο Luigi's Mansion 2, ήρθε η ώρα να πατήσει στα χωράφια του αδερφού του και να του δείξει ποιος είναι ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος που τιμά το μουστάκι του. Το New Super Luigi

U είναι add-on για το New Super Mario Bros U. Αν έχετε το NSMBU, μπορείτε να αποκτήσετε το New Super Luigi U ως DLC από το Wii U eShop. Αν δεν έχετε το αρχικό παιχνίδι, μπορείτε να αποκτήσετε την περιπέτεια του Luigi ως standalone σε δίσκο. Όπως και να 'χει, η επιλογή είναι δική σας.

Το θέμα με το αντριλίκι που έθεσα στην εισαγωγή έχει να κάνει με τη δυσκολία που εισάγει το New Super Luigi U. Οι πάνω από 80 ανανεωμένες πίστες είναι μικρότερες, με χρονικό περιθώριο μόλις τα 100 δευτερόλεπτα (από τα 300 του NSMBU) και σχεδιασμένες ειδικά για να είναι σαδιστικά δύσκολες. Σε αυτή τη δυσκολία συνεισφέρει και το γεγονός ότι ο Luigi τρέχει σαν τρελός, πηδάει ψηλότερα και μένει στον αέρα περισσότερο χρόνο, αλλά χρειάζεται περισσότερη απόσταση για να φρενάρει, πράγμα που τον κάνει να γλιστράει πιο εύκολα από τις πλατφόρμες. Αυτό λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε στο τέρμα της κάθε πίστας με τα τρία star coins κατά προτίμηση. Αν σας φαίνεται εύκολο, νομίζω ήδη έκανα κατανοητό ότι ΔΕΝ είναι. Αν βέβαια δεν αντέχετε τις έντονες συγκινήσεις, πλέον μπορείτε να παίξετε με το Nabbit. Το λαγουδάκι-κλέφτης δεν δέχεται χτυπήματα από τους εχθρούς και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει power-ups. Τα μόνα πράγματα που μπορούν να το σκοτώσουν είναι η σύνθλιψη ή η πτώση στο κενό και στη λάβα.

Αν νομίζετε ότι αυτό το star coin είναι εύκολο, ξανασκεφτείτε το.

Τα προβλήματα του New Luigi U είναι δύο. Το πρώτο είναι ότι η δυσκολία είτε θα σας ενθουσιάσει, είτε θα σας αποτρέψει από το να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι. Το δεύτερο είναι το γεγονός ότι το Nabbit είναι playable χαρακτήρας και στο multiplayer. Ειδικά αν παίζουν τέσσερις παίκτες, ο ένας είναι αναγκαστικά το Nabbit, δηλαδή αυτόματα σχεδόν παίζει σε easy mode, ίσα-ίσα για να εκνευρίσει τους υπόλοιπους με την ανισότητα που δημιουργείται.

Κατά τα άλλα το New Super Luigi U είναι ίδιο με το NSMBU. Ότι σας άρεσε στον αρχικό τίτλο, θα σας αρέσει και εδώ. Τα γραφικά, πέρα από ελάχιστες προσθήκες, είναι τα ίδια. Η μουσική είναι επίσης η ίδια. Οπότε για τον τεχνικό τομέα δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο που να μην έχω ήδη αναφέρει στο review του New Super Mario Bros U.

Aυτό που το Nabbit απλά προχωράει ανέμελο στο multiplayer είναι πολύ εκνευριστικό...

Συνολικά, το New Super Luigi U είναι μια καλή πρόταση από τη Nintendo. Με 80+ ανανεωμένες πίστες και μεγάλη δυσκολία, είναι ένα πακέτο αρκετά πιο πλούσιο σε σχέση με την πλειονότητα των DLC που βγαίνουν σήμερα. Αν είστε παίκτες της "παλιάς σχολής" δυσκολίας, το New Super Luigi U σας έρχεται γάντι.

80+ ανανεωμένες πίστεςOld-school δυσκολίαΤο Nabbit προσφέρεται για τους λιγότερο τολμηρούςΗ δυσκολία ίσως εμποδίσει αρκετούς να το απολαύσουνΗ χρήση του Nabbit στο multiplayerΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:Wii UΑΝΑΠΤΥΞΗ:NintendoΕΚΔΟΣΗ:NintendoΔΙΑΘΕΣΗ:Wii U eShop, NortecΕΙΔΟΣ:PlatformerΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayerΕΠΙΣΗΜΟ SITE:http://newsupermariobrosu.nintendo.com/newsuperluigiu/HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:20/6/2013 (DLC), 26/7/2013 (δίσκος)PEGI:3

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
Τυχαία Θέματα