NBA 2K14 Review

Για τη σειρά NBA 2K μπορούν να γραφτούν αμέτρητες αράδες. Από το 1999 όταν και κυκλοφόρησε ο πρώτος τίτλος της σειράς για το Dreamcast μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει βήμα-βήμα να καθιερωθεί στην κορυφή των αθλητικών παιχνιδιών σε κονσόλες και PC. Αυτό συμβαίνει αφενός επειδή κάθε νέο NBA 2K, με την προσθήκη νέων modes και συχνές βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, είναι και καλύτερο από το προηγούμενο, και αφετέρου επειδή πραγματικά καταφέρνει να μεταφέρει τον παίκτη στον μαγικό κόσμο του NBA,

αριστεύοντας στον τομέα της παρουσίασης, με αληθινά γήπεδα, πλήρως ρεαλιστικά πρόσωπα, ατέλειωτα στατιστικά παικτών, εντυπωσιακά replay κ.a. Με το ΝΒΑ 2Κ13 η σειρά κατά γενική ομολογία έφτασε στο απόγειό της στις κονσόλες αυτής της γενιάς, γι'αυτό και το φετινό παιχνίδι έπρεπε να βρει τρόπους να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών μέχρι να έρθει η ώρα της νέας γενιάς. Το αν τα κατάφερνει ή όχι είναι δύσκολο να απαντηθεί μονολεκτικά. Ας τα δούμε ένα ένα.

Ξεκινώντας με τις αλλαγές του NBA 2K14, το πρώτο που σας κάνει εντύπωση είναι η ύπαρξη ευρωπαϊκών ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. Από στις 14 διαφορετικές ομάδες, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ελληνική εκπροσώπηση από τους δύο αιώνιους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στοιχείο που καθιστά τον παιχνίδι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους φίλους των δύο ελληνικών ομάδων. Η δουλειά που έχει γίνει σε κάθε έναν από τους παίκτες είναι εξαιρετική, με τα μοντέλα των προσώπων να είναι πιστά αντίγραφα των αντίστοιχων πραγματικών παικτών. Κάποιες μικρές παραφωνίες υπάρχουν σε μεμονωμένους παίκτες και όχι τοσο στα πρόσωπα αυτών όσο στον όγκο τους, αφού Σχορτσιανίτης και Χάιντς εμφανίζονται τουλάχιστον 20 κιλά ελαφρύτεροι. Αρνητική εντύπωση η λίγη προσοχή που έχει δοθεί στους προπονητές της κάθε ευρωπαϊκής ομάδας, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Ολυμπιακού να μοιάζει στον Ίβκοβιτς, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού να είναι... μαύρος! Επίσης δεν υπάρχουν αληθινά ευρωπαϊκά γήπεδα, και απλά βλέπετε προσαρμοσμένα πλακέ από ήδη υπάρχοντα γήπεδα του παιχνιδιού. Λεπτομέρειες θα πει κάποιος, αλλά για τα δεδομένα του NBA 2K τέτοιες παραφωνίες ξενίζουν.

Άλλη μία αστοχία είναι σίγουρα η έλλειψη κάποιου mode όπου να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευρωπαϊκές ομάδες, πχ ένα Euroleague mode, καθώς οι ομάδες προσφέρονται μόνο για offline απλές αναμετρήσεις. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευρωπαϊκές ομάδες ούτε σε multiplayer αναμετρήσεις, ούτε μπορείτε να αλλάξετε τα ρόστερ των ομάδων, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι περσινά. Σε γενικές γραμμές, προφανώς είναι πολύ σημαντικό γεγονός η ενσωμάτωση ευρωπαϊκών ομάδων στο NBA 2K14, αλλά ελπίζουμε να προσεχθούν περισσότερο στο επόμενο παιχνίδι.

Στο ΝΒΑ 2Κ14 o Lebron James έχει την τιμητική του.

H δεύτερη σημαντική αλλαγή του NBA 2K14 είναι ένα νέο mode με πρωταγωνιστή τον Lebron James, o οποίος παρεμπιπτόντως κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού, εμφανίζεται στην εισαγωγή και έχει διαλέξει ο ίδιος τα μουσικά κομμάτια που ακούγονται στα μενού. Το εν λόγω mode ονομάζεται Lebron: Path to Greatness και θυμίζει σε πολλά ένα παλιότερο λατρεμένο mode, όπου πρωταγωνιστούσε ο μεγάλος Michael Jordan και αναβιώνατε τους σημαντικότερους αγώνες στην καριέρα του. Σε αυτό το mode κάνετε επίσης ταξίδι στο χρόνο, όμως όχι στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον, παίρνοντας μέρος σε σημαντικές αναμετρήσεις που δίνει μελλοντικά ο Lebron James, είτε ως παίκτης των Heat, είτε εναλλακτικά ως free agent και στη συνέχεια παίκτης των New York Knicks! Παρεμπιπτόντως, το εν λόγω mode αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον ίδιο τον Lebron και ίσως οι ιδέες του να ήταν ένας έμμεσος τρόπος να πιέσει την διοίκηση των Heat να ανανεώσει το συμβόλαιό του με καλύτερους όρους.

Είτε διαλέξετε να συνεχίσετε τη δυναστεία των Heat, είτε διαλέξετε να αλλάξετε ομάδα, σας περιμένουν αμέτρητες εκπλήξεις, όπως επιστροφές μεγάλων άσσων στην ενεργό δράση για να σταματήσουν τον Lebron James, εμφάνιση νέων αστεριών που απειλούν την πρωτοκαθεδρία του Lebron και άλλα πολλά χαριτωμένα που κρατούν το ενδιαφέρον σας για τα επτά χρόνια που διαρκεί το Lebron: Path to Greatness. Φυσικά τα παιχνίδια που δίνετε είναι μεμονωμένα κάθε σεζόν και δεν χειρίζεστε μόνο των Lebron James, αλλά όλη την ομάδα. Αν προβούμε σε σύγκριση με το αντίστοιχο mode με τον Michael Jordan, δυστυχώς το Path to Greatness χάνει στα σημεία. Με το Jordan Challenge που είδαμε στο NBA 2K11, πέρα από το γεγονός ότι παίρνατε μέρος σε ιστορικά ματς, χειριζόσασταν και βλέπατε σαν αντιπάλους θρύλους του αμερικάνικου μπάσκετ όπως Karl Malone, Dennis Rodman και άλλους, και όχι ψεύτικους παίκτες από το μέλλον.

Η τρίτη μεγάλη αλλαγή του NBA2K14 είναι η ελαφρώς διαφοροποιημένη χρήση του δεξιού μοχλού, με τον οποίο στο 2Κ13 κάνατε περίτεχνες ντρίπλες, ενώ με το πάτημα της σκανδάλης μπορούσατε να σουτάρετε ή να κάνετε layup. Το νέο σύστημα απλοποιεί την κατάσταση, καθώς δεν απαιτείται η χρήση της σκανδάλης για να σουτάρετε, χρησιμοποιώντας έτσι ένα πλήκτρο λιγότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Το πρόβλημα είναι ότι θα σας πάρει χρόνο να συνηθίσετε την αλλαγή, καθώς πολλές φορές, αντί να κάνετε σταυρωτή τρίπλα, βλέπετε τον παίκτη σας να κάνει προσποίηση ότι θα σουτάρει ή ακόμη χειρότερα μπορεί να κάνει “τυφλή” πάσα στον ψηλό! Οι τυφλές πάσες είναι οι πάσες που μπορείτε να κάνετε όταν ποστάρετε τον αντίπαλο και περνάτε την πάσα στον δεύτερο ψηλό μόνο με τον δεξιό μοχλό. Ύστερα από λίγες ώρες παιχνιδιού ο νέος τρόπος χρήσης του δεξιού μοχλού σας λύνει τα χέρια και μπορείτε πιο εύκολα να εκτελείτε πολύπλοκες ντρίπλες και layoup μόνο με αυτόν.

Ολυμπιακός εναντίον Miami Heat. Δυστυχώς οι ευρωπαϊκές ομάδες είναι διαθέσιμες μόνο για απλά φιλικά.

Σημαντική επίσης είναι η επιστροφή του Crews mode στο multiplayer, το οποίο έχει πολλούς οπαδούς, αλλά έλειπε από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Στο Crews συμμετέχετε με τον παίκτη που έχετε δημιουργήσει και φτιάχνετε τη δική σας online ομάδα, στέλνοντας τις κατάλληλες προσκλήσεις στους φίλους σας ώστε να επανδρώσετε μαζί τους την ομάδα σας. Σε αυτό το mode παίζετε ενάντια σε αντίστοιχες άλλες ομάδες είτε σε μισό γήπεδο, είτε σε ολόκληρο γήπεδο, όχι όμως στα παρκέ, αλλά στα street γήπεδα πού εμφανίζονται στo Blacktop mode. Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσουν οι αγώνες σε τέτοια γήπεδα δεν με ενθουσίασε η επιστροφή του Crews, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα θετικό γεγονός για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Περνάμε στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στα υπάρχοντα offline modes. Στο My Career δημιουργείτε τον δικό σας παίκτη και συμμετέχετε σε ένα δοκιμαστικό αγώνα με αντιπάλους άλλους πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές. Σε αυτόν τον αγώνα είναι στραμμένα τα μάτια των ομάδων του NBA, οπότε αφενός πρέπει να κάνετε καλή εμφάνιση και αφετέρου πρέπει να απαντήσετε έξυπνα στις ερωτήσεις που σας κάνουν οι general manager των ομάδων που ενδιαφέρονται να σας επιλέξουν στα ντραφτ. Αφού σας επιλέξει κάποια ομάδα, ξεκινάτε την καριέρα σας στο μαγικό κόσμο του NBA, αρχικά παίζοντας λίγα λεπτά, αλλάζοντας ομάδες και προσπαθώντας να πρωταγωνιστήσετε. Σε αυτό το mode ελέγχετε μόνο τον παίκτη σας στους αγώνες και κάνοντας καλά παιχνίδια, αποκτάτε skill points που χρησιμοποιείτε για την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών του.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο My Career είναι ελάχιστες. Κι εδώ μπορείτε να μιλάτε με τον general manager της ομάδας για τα προβλήματα που σας απασχολούν, μπορείτε να ζητάτε ανταλλαγή σε περίπτωση που δεν έχετε τον χρόνο συμμετοχής που θέλετε, παίρνετε μέρος σε ασκήσεις μέσω των οποίων αποκτάτε skill points ή συμμετέχετε σε training camp θρύλων του NBA για να αναβαθμίζετε τις ικανότητες του παίκτη σας. Το My Career παραμένει ένα εκπληκτικό mode, παρά τα όποια ελαττώματά του από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Δυστυχώς οι loading screens για να κάνετε τα πράγματα που πρέπει για να αναπτύξετε τον παίκτη σας, είναι συχνές και χρονοβόρες, Επιπλέον δύο αρνητικές λεπτομέρειες του My Career. Πρώτον, στα social media τα μηνύματα που δέχεστε έχουν να κάνουν με το αν κέρδισε ή όχι η ομάδα και όχι η προσωπική σας εμφάνιση, με αποτέλεσμα να δέχεστε συγχαρητήρια και να σας λένε ότι είστε εκπληκτικός παίκτης έχοντας 0 πόντους σε αγώνα που κέρδισε η ομάδα σας και να σας κράζουν όταν έχετε κάνει ένα καλό παιχνίδι πετυχαίνοτας 20 πόντους αλλά η ομάδα σας έχασε. Δεύτερον, το γεγονός ότι είχα προτάσεις από Nike και Jordan να φοράει τα παπούτσια τους ένας παίκτης με μέσο όρο 6,5 πόντους στα πρώτα 15 παιχνίδια της πρώτης χρονιάς του, αφαιρεί από τον ρεαλισμό του παιχνιδιού.

Το gameplay είναι ρεαλιστικό και διασκεδαστικό.

Το Association mode είναι διαχρονικό και κατ' εμέ το πιο ολοκληρωμένο mode του παιχνιδιού. Σε αυτό σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε μία ομάδα της αρεσκείας σας και να την οδηγήσετε στην κορυφή, κάνοντας μεταγραφές, επιλέγοντας τα συστήματα, ρυθμίζοντας τις αμοιβές των παικτών, το ρόλο τους στην ομάδα και άλλα πολλά ζητήματα που απασχολούν τους general manager και τους προπονητές. Βέβαια δεν είστε απλώς θεατής, αλλά παίζετε κανονικά τους αγώνες σε κάθε σεζόν. Η εξέλιξη του Association είναι αρκετά στατική τα τελευταία δύο χρόνια (ειδικά φέτος δεν έχει προστεθεί κάτι καινούριο), αλλά παραμένει το πιο εθιστικό mode του τίτλου, καθώς αναλαμβάνετε την τύχη της αγαπημένης σας ομάδας.

Εξίσου στατικά έχουν παραμείνει και τα υπόλοιπα modes, όπως το Season, στο οποίο αναλαμβάνετε να φτάσετε την ομάδα σας στην κορυφή παίζοντας μία σεζόν, το Playoffs που ενδείκνυται για όσους δεν έχουν χρόνο να παίξουν μία ολόκληρη κανονική σεζόν και θέλουν να πάνε κατευθείαν στο ζουμί της ιστορίας, καθώς και το Blacktop με αγώνες από 1v1 εώς 5v5 σε street ball γήπεδα. Τέλος, στο Exhibition Match μπορείτε να παίξετε έναν απλό φιλικό αγώνα παίρνοντας είτε μία ομάδα από το NBA, είτε μία ευρωπαϊκή, είτε μία από τις ιστορικές ομάδες του παρελθόντος που κάνουν κι εδώ την εμφάνισή τους, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο mode αποκλειστικά γι αυτές.

Στα του gameplay, πέρα από την αλλαγή που αφορά τις κινήσεις του δεξιού μοχλού, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με το NBA 2K13, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό. Άλλωστε συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει. Μπορείτε να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας σύστημα ή να δώσετε εντολή για ένα προσαρμοσμένο σύστημα με στόχο να καταλήξει η μπάλα σε έναν από τους πιο ικανούς παίκτες τις πεντάδας σας. Για να κάνετε επίθεση στα πιο υψηλά επίπεδα δυσκολίας πρέπει να ξέρετε πραγματικά τα βασικά για το πώς παίζεται το πραγματικό μπάσκετ, αλλάζοντας συχνά πάσες, εκμεταλλευόμενοι τα screen των συμπαικτών σας και προσπαθώντας να βρείτε το miss match κάθε φορά για να πετύχετε καλάθι. Άλλωστε, οι τακτικές της κατά μέτωπο επίθεσης με τον αστέρα της ομάδας σας έχουν εξαλειφθεί από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Ένα νέο στοιχείο που κάνει την εμφάνισή του είναι το επονομαζόμενο 2K Smart Play, το οποίο βοηθάει κυρίως τους αρχάριους παίκτες, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού σας υποδεικνύει πού πρέπει να δώσετε την μπάλα για να βγει πιο σωστά η επίθεση. Χρήσιμο μεν, αλλά σας χαλάει τα σχέδια για την προσωπική σας πινελιά στις επιθεσεις της ομάδας.

Τα replay είναι πιο όμορφα από ποτέ.

Δύο σημαντικά θέματα που δεν έχουν λυθεί ούτε στο NBA 2K14 έχουν να κάνουν με την AI των αντιπάλων σας, και τη λογική της ισορροπίας που επιβάλλει μερικές φορές το ίδιο το παιχνίδι. Όσον αφορά την ΑΙ των αντιπάλων, μέχρι το επίπεδο Super Star το παιχνίδι είναι πραγματικά εξαιρετικό και ισορροπημένο. Δυσκολεύεστε να βάλετε καλάθι αν δεν έχετε ελεύθερο σουτ, ενώ ο αντίπαλός σας δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος. Δυστυχώς όμως στο Hall of Fame, τα πράγματα είναι πολλές φορές εξοργιστικά δύσκολα, καθώς χάνετε ελευθερα σουτ με τους κορυφαίους σουτέρ και οι αντίπαλοι βάζουν απίστευτα καλάθια παρόλο που δύο και τρεις δικοί σας παίκτες είναι κρεμασμένοι πάνω τους. Το δεύτερο ελάττωμα που δεν έχει διορθωθεί είναι η τάση που έχει το παιχνίδι να ισορροπεί το σκορ για να μην φτάνουν οι διαφορές σε δυσθεώρατα μεγέθη. Έτσι, αν κερδίζετε με 20-25 πόντους διαφορά, βλέπετε ελεύθερα σουτ που κάνετε να μην καταλήγουν στο καλάθι, ενώ αντίθετα οι αντίπαλοί σας αυξάνουν σταδιακά τα ποσοστά τους. Πέρα όμως από τα δύο αυτά αρνητικά, το gameplay του NBA 2K14 παραμένει εξαιρετικά ρεαλιστικό και εθιστικό για τους υπομονετικούς παίκτες που γνωρίζουν τα μυστικά της πορτοκαλί θεάς.

Στο multiplayer, το lag είναι απειροελάχιστο και ο κόσμος μπόλικος. Δεν θα χρειαστείτε παρά λίγα δευτερόλεπτα για να βρείτε κάποιον να παίξετε. Οι επιλογές σας είναι το απλό ματς με κάποιον αντίπαλο, το Team Up mode όπου παίρνετε τον έλεγχο ενός παίκτη στην κάθε 5άδα καθώς και των αναπληρωματικών στην ίδια θέση για να μπορείτε να τον ξεκουράσετε, το Association Online που είναι η διαδυκτιακή παραλλαγή του Association, καθώς και το Crews που αναφέρθηκε παραπάνω.

Στον τεχνικό τομέα, τα μοντέλα των παικτών και τα γήπεδα είναι σε παρόμοιο κορυφαίο επίπεδο με το NBA 2K13, ενώ υπάρχουν και κάποια νέα animations στις κινήσεις των παικτών που δίνουν μεγαλύτερη αληθοφάνεια στον τίτλο. Μικρή βελτίωση διαπιστώνεται και στα πρόσωπα των παικτών, που πέρα από λίγες εξαιρέσεις είναι ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένα και παραδίδουν μαθήματα στα αντίστοιχα παιχνίδια ποδοσφαίρου. Ρεαλιστικά είναι και τα μοντέλα των προπονητών, αλλά και η παρουσία των μασκότ στο ημίχρονο και στα timeout. Η φυσική της μπάλας είναι για σεμινάριο, εκτός από κάποιες λίγες φορές που μετά από κλέψιμο ή κόψιμο η μπάλα φεύγει αφύσικα μακριά.

Ο ήχος επίσης κυμαίνεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Την μουσική επένδυση έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Lebron James, με κομμάτια όχι μόνο από hip hop και r'n'b, αλλά και από διαφορετικά μουσικά είδη. Τα ηχητικά εφέ στο παρκέ είναι ακόμη καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν, ειδικά σε αγώνες με εναλλαγή στο σκορ σε κάθε επίθεση. Τέλος, όσον αφορά τον σχολιασμό από τους Kevin Harlan, Clark Cellog και Steve Kerr (ναι, αυτός ο ξανθός που έβαζε τα τρίποντα με τους Bulls στην ομάδα του Jordan), οι ατάκες είναι εύστοχες και έγκαιρες. Εξαιρετική εντύπωση προκαλούν οι ατάκες που λένε ειδικά στο Lebron: Path to Greatness, όπου περιγράφουν τις ειδικές συνθήκες κάθε αγώνα, πχ ότι ο Lebron είναι πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ή ότι είναι τραυματισμένοι οι playmaker των Heat και ο Lebron θα παίξει στη θέση τους.

Το Lebron: Path to Greatness είναι νέα προσθήκη και έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Στον τομέα της παρουσίασης, κάθε χρονιά το NBA 2K παίζει μόνο του και δεν το φτάνει κανένας άλλος αθλητικός τίτλος. Από τον τρόπο που γίνεται η παρουσίαση των παικτών, οι εικόνες από τα time out, ο τρόπος που εμφανίζεται ο MVP κάθε αγώνα, τα λεπτομερή στατιστικά τόσο για τον κάθε αγώνα, όσο και για όλη τη σεζόν, πραγματικά ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Στο NBA 2K14 έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα ανανεωμένα replay, τα οποία παίζουν με τους φωτισμούς, γίνονται ασπρόμαυρα και φαίνεται με χρώμα μόνο ο πρωταγωνιστής της φάσης, και γενικώς αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για ολοκληρη τη βιομηχανία παιχνιδιών. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα μενού, που παραμένουν δύσχρηστα, ειδικά μέχρι να καταλάβετε τη δομή τους. Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω την εμμονή του παιχνιδιού να έχει σε πρώτο πλάνο ένα απλό αγώνα και να πρέπει να πατήσετε κάποιο κουμπί για να αποκαλυφθεί το μενού των modes. Θετικό στοιχείο είναι και η συνεχής ανανέωση των ρόστερ των ομάδων, αλλά και η ανανέωση στους τραυματισμούς των παικτών, ώστε να είστε σε θέση να παίζετε κάθε φορά με τις ομάδες όπως είναι στην πραγματικότητα. Για να συμβεί αυτό βέβαια πρέπει να έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ.

Το NBA 2K14 δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός εξομοιωτής μπάσκετ, αλλά και ένα από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια της γενιάς. Όμως, αν έχετε περάσει πολλές ώρες με το NBA 2K13 και σκοπεύετε σε κάποια φάση να πάρετε PS4 ή Xbox One, αξίζει να αγοράσετε κατευθείαν τη next-gen έκδοση του NBA 2K14, καθώς στις τωρινές κονσόλες δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον προκάτοχό του. Αν από την άλλη θέλετε απλά ένα νέο παιχνίδι μπάσκετ, η αγορά του NBA 2K14 επιβάλλεται. Θα χαρείτε κάθε λεπτό που ξοδέψατε γι' αυτό.

Ευρωπαϊκές ομάδεςΕκπληκτική παρουσίασηΡεαλιστικές κινήσεις παικτώνΤο νέο Lebron: Path to Greatness modeEπιστοφή του Crews modeΑνεπανάληπτος σχολιασμός των αγώνων, ειδικά στο Path to GreatnessΟμαλότατο mulitplayer χωρίς ιδιαίτερο lagΛίγες βελτιώσεις σε σχέση με το NBA 2K13Απογοητευτικά περιορισμένη η παρουσία των ευρωπαϊκών ομάδωνΚάποια ελαττώματα στο gameplay δεν έχουν ξεπεραστεί ούτε αυτή τη φοράΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:Xbox 360 (review), PS3, Xbox One, PS4, PCΑΝΑΠΤΥΞΗ:Visual ConceptsΕΚΔΟΣΗ:2KΔΙΑΘΕΣΗ:CD MediaΕΙΔΟΣ:ΜπάσκετΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayerΕΠΙΣΗΜΟ SITE:http://2ksports.com/games/nba2k14HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:4/10/2013 (Xbox 360, PS3, PC), Νοέμβριος 2013 (Xbox One, PS4)PEGI:3

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
nba, nba, lebron james, εν λόγω, michael jordan, new york, nba 2k11, dennis rodman, miami heat, hip hop, xbox one, xbox 360, replay, νβα, ολυμπιακος, παναθηναικος, euroleague, offline, lebron, james, jordan, heat, free, york, knicks, δραση, εμφάνιση, dennis, miami, online, media, nike, exhibition, screen, miss, smart, play, super, star, fame, lag, team, νέα, hop, time, mvp, μίμηση, ps4, xbox, ps3, site, http, τελη κυκλοφοριας, Καλή Χρονιά, ολυμπιακοί αγώνες, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, νεος παπας, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αμοιβες, αθλητικα, βημα, γηπεδα, δουλεια, εικονες, ηχος, ιβκοβιτς, καριερα, μουσικη, μπασκετ, νβα, παιχνιδια, τυχη, φυσικη, ωρα, euroleague, hip hop, james, mvp, nba 2k11, nike, ps3, ps4, smart, star, time, αγορα, αγωνες, εξαιρεσεις, αξιζει, απιστευτα, απλα, ασυλο, βρειτε, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γηπεδο, δευτερο, δυστυχως, διοικηση, δικη, δοθει, δομη, εφε, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, ελλειψη, εμμονη, εν λόγω, εμφάνιση, εξελιξη, επρεπε, επτα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ιντερνετ, ηχητικα, θετικο, θυμιζει, ημιχρονο, κιλα, κοψιμο, λαθος, λεπτομερειες, λειπει, μακρια, ματια, μεμονωμενα, μηνυματα, μίμηση, μοντελα, μπορειτε, μυστικα, νοεμβριος, ξερετε, ομαδα, παπουτσια, παρουσιαση, προβληματα, ρολο, σεζον, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, συγχαρητηρια, συνταγη, σχεδια, ταση, τριτη, τιτλος, φυσικα, φτανει, φορα, χειροτερα, χρωμα, ομορφα, ωρες, super, dennis rodman, dennis, free, ειδη, εξυπνα, ερωτησεις, exhibition, fame, heat, hop, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, jordan, lag, lebron james, lebron, miami, media, miami heat, michael jordan, miss, μοιαζει, new york, offline, ογκο, ομαδες, παιχνιδι, play, player, replay, site, screen, ταξιδι, team, online, θεματα, χερια, york
Τυχαία Θέματα