ΤΗQ: "Το Wii U έχει αργή CPU!"

Άλλη μια δήλωση-βόμβα από έναν σημαντικό publisher.

Ο Oles Shishkovtsov, τεχνικός διευθυντής της THQ, δήλωσε πριν από λίγες ώρες σε συνέντευξή του στο NowGamer, ότι η εταιρεία του δεν θα αναπτύξει την σειρά Metro για το Wii U.

Η αιτιολογία, πέρα απ' το ότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο σε θέμα πόρων, είναι ότι η προγραμματιστική εταιρεία

4A Games που έχει αναλάβει το ομώνυμο First-Person Shooter, "βρήκε τον επεξεργαστή του Wii U πάρα πολύ αργό". Ο Huw Beynon, υπεύθυνος επικοινωνίας της 4A Games τον οποίο είχαμε συναντήσει στην Gamescom στην παρουσίαση του Metro: Last Light, ήταν πιο διπλωματικός καθώς πρόσθεσε ότι "Ρίξαμε μια πρώτη ματιά στην κονσόλα και σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να το υλοποιήσουμε. Αλλά όσον αφορά τον αντίκτυπο που θα είχαμε εις βάρος της συνολικής ποιότητας του παιχνιδιού, καταλάβαμε ότι δεν άξιζε να το επιδιώξουμε τη δεδομένη στιγμή. Είναι όμως κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να αλλάξουμε γνώμη μελλοντικά. Ωστόσο δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα".

Το Metro: Last Light θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

Ο αντίλογος πάντως λέει ότι εταιρείες όπως η Ubisoft δεν έχουν κάποιο παράπονο από την υπολογιστή ισχύ του Wii U παρά μόνο για την υψηλή τιμή της κονσόλας, όπως δήλωσε πριν από μια εβδομάδα ο πρόεδρος της γαλλικής εταιρείας, Yves Guillemot. Η Ubisoft ετοιμάζει ακόμη το demo του Rayman Legends για την ημέρα λανσαρίσματος του Wii U (την άλλη Παρασκευή 30/11). Την δοκιμαστική έκδοση του Rayman Legends θα μπορείτε να την κατεβάσετε κανονικά από το eShop.

Keywords
Τυχαία Θέματα