Παίζουμε Path of Exile

Στην αυριανή εκπομπή μοιράζουμε 20 Beta Keys για το Path of Exile και 200xp!

Αύριο Πέμπτη στις 22:00 παίζουμε Live μαζί σας στο GameWorld TV το Online Action RPG Path of Exile.

20 beta keys και 100xp!
Το Path of Exile θυμίζουμε ότι είναι ένα άκρως εθιστικό Diablo

II clone το οποίο αναπτύσσεται απ' την προγραμματιστική εταιρεία Grinding Gear Games και βρίσκεται σε στάδιο closed beta. Οι πρώτοι 20 που θα απαντήσουν σε αυτό το topic του forum κερδίζουν από ένα beta key, το οποίο θα τους αποστείλουμε μέσα στις επόμενες ώρες μέσω PM. Το beta key σας παρέχει μόνιμη πρόσβαση μέχρι την τελική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Watch YouTube video

Αύριο από τις 22:00 μέχρι...όσο τραβήξει, παίζουμε Path of Exile στο GameWorld TV. Σας περιμένουμε live για να παίξετε μαζί μας και να κερδίσετε πόντους εμπειρίας (xp) για το προφίλ σας. Με το νέο σύστημα πόντων, σε κάθε επεισόδιο του GameWorld TV κερδίζετε:
200 πόντοι: Παίξτε μαζί μας Live το video game που παρουσιάζεται στο GameWorld TV συνδεόμενοι στο Mumble Voice Chat (για όσους έχουν μικρόφωνο).
100 πόντοι: Live συμμετοχή στο Mumble Voice Chat του GameWorld TV την ώρα των εκπομπών (με μικρόφωνο).
50 πόντοι: Live συμμετοχή στο Mumble Voice Chat του GameWorld TV την ώρα των εκπομπών (χωρίς μικρόφωνο).

Οι πόντοι αυτοί θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε πολλά levels και βέβαια να αποκτήσετε σημαντικό πλεονέκτημα για τον διαγωνισμό του Football Manager 2013 που λήγει τα μεσάνυκτα της Παρασκευής! Όσο για την εκπομπή της Κυριακής στις 16:00, κατά πάσα πιθανότητα θα παίξουμε League of Legends!

Καλό κάψιμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα