Ο Crash Bandicoot θα επιστρέψει;

Η Activision έχει τα δικαιώματα.

Η σειρά Crash Bandicoot ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες στο πρώτο PlayStation, αφού καθιέρωσε για τα καλά τα 3D Platform στις κονσόλες. Βέβαια η μετέπειτα εκδόσεις του δεν ενθουσίασαν, καθώς δεν αναπτύχθηκαν από τους ίδιους developers.

Σήμερα τα δικαιώματα της σειράς τα έχει η Activision,

όπως η ίδια αποκάλυψε στο GameInformer. Τότε εταιρεία ανάπτυξης στις τρεις εθιστικές εκδόσεις του PlayStation ήταν η Naughty Dog, δημιουργός των πολυεπιτυχημένων Uncharted, η οποία ωστόσο σήμερα συνεργάζεται με την Sony. Συνεπώς η Activision θα χρειαστεί έναν πολύ δυνατό developer αν πρόκειται να αναβιώσει τον Crash με τις καλύτερες αξιώσεις.

Όταν ερωτήθηκε επί του θέματος, ο community manager της Activision, Dan Amrich, απάντησε στο παρακάτω βίντεο για τα μελλοντικά σχέδια της Activision πάνω στο συγκεκριμένο brand.

{youtube}o_o8Hw5uPO4|500|300{/youtube}

"To παιχνίδι θα χρειαστεί έναν πολύ καλό λόγο στο να υλοποιηθεί. Η αγάπη των fans δεν είναι από μόνη της αρκετή για να φτάσει το παιχνίδι στο επίπεδο που το θέλετε" ανέφερε χαρακτηριστικά καταλήγοντας ότι "Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το Crash Bandicoot και δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψει".

Προφανώς αυτό σημαίνει ότι η Activision δεν ετοιμάζει κάποια νέα έκδοση. Για να έχουμε ένα αξιοπρεπές σύγχρονο Crash Bandicoot θα πρέπει να το αναλάβει ένας developer παγκόσμιας εμβέλειας ή τουλάχιστον με πλούσιο ταλέντο όπως η τότε Naughty Dog. Φυσικά μέσα σε όλα υπάρχει και το θέμα μπάτζετ, καθώς ο Amrich αφήνει να εννοηθεί ότι τα ανώτερα στελέχη της Activision δεν έχουν τον συγκεκριμένο τίτλο στις πρώτες τους προτεραιότητες.

Διαβάστε τα reviews των Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2 και Crash Bandicoot 3 από το GameWorld.

Keywords
Αναζητήσεις
ποια εταιρεια εχει τα δικαιωματα του crash bandicoot?
Τυχαία Θέματα