Μεταφορά των Metro games σε Xbox One και PS4

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες από την Deep Silver.

Σύμφωνα με δύο φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, τα Metro 2033 και Metro: Last Light θα κυκλοφορήσουν ξανά σύντομα για PC μέσω του Metro Redux, ενώ θα διατεθούν επίσης και για τα Xbox One

και PS4. Σήμερα το απόγευμα η Deep Silver επιβεβαίωσε τις φήμες, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και ένας νέος τίτλος της σειράς.

H Deep Silver ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: "Ναι, το Metro Redux είναι αληθινό, αν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν προέρχονται από παλαιότερη παρουσίαση, η οποία μπορεί να περιέχει κάποια αληθή στοιχεία, αλλά εμπεριέχει επίσης και κάποιες υποθετικές ιδέες που είχαμε τότε στο μυαλό μας. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να μιλήσουμε για το πρώτο next-gen project της 4A Games, παρόλα αυτά θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες στην Ε3".

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι το Metro Redux θα πωλείται και ως Limited Edition που θα περιέχει ένα day one DLC, soundtrack και διάφορες κάρτες με art του παιχνιδιού. Από ότι φαίνεται, η ανακοινώσεις ξεκινάνε από νωρίς φέτος και η επερχόμενη E3 αναμένεται να είναι καυτή.

Διαβάστε τα reviews των Metro 2033 και Metro: Last Light από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα