Θα μειωθούν οι τιμές των games του PS4

Ώστε να είναι ίσες με αυτές του Xbox One.

Τα games της Electronic Arts και της Ubisoft θα κοστίζουν το ίδιο σε PS4 και Xbox One, μετά την μείωση τιμών που ετοιμάζει η Sony

στο PSN.

Sony, Ubisoft και Electronic Arts δέχθηκαν δριμεία κριτική, καθώς τα FIFA 14, Battlefield 4 και Assassin's Creed 4 ήταν πιο ακριβά στο Playstation Store απ’ ότι στο Xbox One Store. Τα games της EA έφτασαν τις 63 λίρες (75 ευρώ) μεσα στη βδομάδα, για να υποχωρήσουν τελικά στις 60 λίρες (70 ευρώ), περίπου 5 λιρες (6 ευρώ) πιο ακριβά από το Xbox One. Όπως είναι κατανοητό, αυτές οι τιμές έπρεπε να μειωθούν περαιτέρω για να φτάσουν στα επίπεδα τιμών του Xbox One.

Αν και η διάθεση του PS4 στην Ευρώπη θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου, η Sony έχει ήδη ξεκινήσει να τεστάρει το δίκτυο PSN, ώστε να είναι απόλυτα σίγουρη για τη πλήρη λειτουργικότητα του. Ακριβώς λοιπόν επειδή το PS4 και το PSN δεν έχουν ξεκινήσει να διατίθενται στην ούτως ή άλλως, απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά, οι τιμές αναμένεται να έχουν πέσει έως και την εκκίνηση των πωλήσεων για την Ευρώπη αυτή την Παρασκευή.

Αυτή τη στιγμή όπως παρατηρήσαμε στο PSN, τα ακριβότερα games εξακολουθούν να κοστίζουν 60-70 ευρώ. Μένει να δούμε αν με το σημερινό update της η Sony θα ρίξει την ανώτερη τιμή στα 65 ευρώ (55 λίρες) όπως φημολογείται. Τέλος είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε, ότι συμφώνα με τη Sony αν κάποιος έχει προπληρώσει παιχνίδι σε υψηλότερη τιμή από τη τιμή διάθεσης στο PSN τα χρήματα θα επιστραφούν. Φυσικά να θυμίσουμε και πάλι ότι μιλάμε για τις ανώτερες προτεινόμενες τιμές καταστημάτων. Όταν κυκλοφορήσει η κονσόλα στη χώρα μας τότε θα μπορείτε να αγοράσετε τα games σε αρκετά χαμηλότερες τιμές, ανάλογα με το πόσο τα κοστολογεί κάθε retailer.

Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου στην τιμή των 400 ευρώ. Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την νέα κονσόλα της Sony.

Keywords
Τυχαία Θέματα