Η Speedex καθυστερεί την παράδοση δώρων

Για τον διαγωνισμό 7 χρόνων GameWorld.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους νικητές του διαγωνισμoύ 7 χρόνια του GameWorld ότι η παράδοση των δώρων τους έχει καθυστερήσει εξαιτίας μη παράδοσης του πακέτου από την Speedex Courier.

Τα δώρα του διαγωνισμού είχαν ήδη σταλεί για παράδοση, η οποία αναμενόταν την Τρίτη 28/8. Θεωρήσαμε μία καθυστέρηση 1-2 ημερών θεμιτή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με την αρμόδια Speedex

της περιοχής μας (Αλίμου) και προς έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι το τηλέφωνο ήταν διαρκώς απασχολημένο και τις δύο ημέρες (με απλά λόγια δεν υπήρχε καν τηλεφωνικό κέντρο!)

Μετά από επικοινωνία μας με την αντιπροσωπεία (Zegetron A.E.) μάθαμε ότι η Speedex είχε..."περάσει" και μάλιστα δύο φορές, χωρίς να βρει κανέναν στο κτίριο κι έτσι άφησε ειδοποίηση. Αν όντως πέρασε η Speedex Courier τότε αναρωτιόμαστε που μπορεί να πήγαν τα...χαρτάκια που άφησε. Προφανώς θα ήταν αόρατα.

Το αποκορύφωμα ήταν το σημερινό SMS της εταιρείας: "Δεν κατέστη δυνατή η παράδοση της αποστολής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας 9πμ-7μμ" (ακολουθεί τηλέφωνο). Την στιγμή που στάλθηκε το SMS δεν πέρασε κανένας courier από τα γραφεία μας! Φυσικά επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε ξανά με την εταιρεία στο τηλέφωνο του SMS, το οποίο για άλλη μια φορά ήταν κατειλλημένο!

Κατόπιν αυτού, το GameWorld θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο την Speedex Αλίμου για να παραλάβει το δέμα. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν λάβετε απάντηση μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, αυτό θα σημαίνει ότι η Speedex ήταν κλειστή κι ότι η παραλαβή του πακέτου θα γίνει την Δευτέρα. Αναμείνατε νέα ενημέρωση μέσω του email σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα