Χωρίς press conference η Nintendo στην Ε3

Η ιαπωνική εταιρεία θα ανακοινώσει τα νέα games σε μικρότερα events και μέσω της Nintendo Direct.

O Satoru Iwata, πρόεδρός της Nintendο, μέσω μιας παρουσίασης προς τους επενδυτές της εταιρείας τόνισε πως φέτος δεν θα παραχωρηθεί η σχετική press

conference. Αυτόματα λοιπόν, τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω στις Microsoft και Sony που αναμένεται να επιδοθούν σ' έναν "πόλεμο" εντυπώσεων και να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο hype γύρω από τις νέες τους κονσόλες. Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που η Nintendo δεν έχει πλέον να παρουσιάσει κάτι καινούργιο στον τομέα του hardware εύλογα θέλει να γλυτώσει το υψηλό οικονομικό κόστος μιας συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Satoru Iwata η Nintendo θα επικεντρωθεί σε διάφορα μικρότερου μεγέθους events κατά την διάρκεια της E3, τα οποία θα έχουν ως στόχο να παρουσιάσουν τους νέους τίτλους για το Wii U για την αμερικανική αγορά. Παράλληλα, μέσω της Nintendo Direct η ιαπωνική εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει στους Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους παίκτες όλα τα νέα από το στρατόπεδό της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Nintendo δεν παρέδωσε press conference στην περυσινή Gamescom, αλλά ούτε και στο Tokyo Game Show της περασμένης χρονιάς. Απομένει λοιπόν να δούμε αν αυτή η στρατηγική (μικρότερα events, Nintendo Direct) θα της βγει σε καλό, ειδικά από τη στιγμή που οι ανταγωνιστές της αναμένεται να παρουσιάσουν νέο hardware.

Keywords
Τυχαία Θέματα