Ακυρώθηκε το Command & Conquer

Παράλληλα κατεβάζει...ρολά και η Victory Studios.

To τελευταίο κεφάλαιο της δημοφιλούς RTS σειράς, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, ακυρώθηκε σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Victory Studios, της εταιρείας δηλαδή που βρίσκονταν πίσω από την ανάπτυξή του. Η τελευταία είναι ήταν γνωστή στο παρελθόν ως BioWare Victory, καθώς

αποτελούσε θυγατρική της BioWare.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και μερικούς μήνες ήταν ήδη διαθέσιμη η closed alpha έκδοση του Command & Conquer, παρόλα αυτά το free-to-play reboot της ομώνυμης σειράς δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των παικτών που συμμετείχαν σε αυτήν. Η ανακοίνωση της Victory Studios στο επίσημο website του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής: "Η επιλογή μας να επικεντρωθούμε στο multiplayer και όχι στο campaign αποδείχθηκε λανθασμένη με βάση το feedback που λάβαμε. Γι' αυτό το λόγο ύστερα από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να σταματήσουμε την ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης του παιχνιδιού. Όσοι από εσάς προμηθευτήκατε την alpha έκδοση θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας μέσα στις επόμενες 10 ημέρες."

{youtube}kjZEInQZA0c|500|300{/youtube}

Στο post της Victory Studios αναφέρει επίσης τα εξής: "Πιστεύουμε ότι το Command & Conquer είναι ένα franchise που έχει τεράστια δυναμική και ιστορία και γι' αυτό το λόγο είμαστε αποφασισμένοι στο άμεσο μέλλον να αναπτύξουμε έναν όσο το δυνατόν καλύτερο τίτλο. Μάλιστα ήδη έχουμε σκεφτεί κάποιες εναλλακτικές λύσεις στην ανάπτυξή του και σύντομα θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν."

Εν τω μεταξύ, ο υπεύθυνος marketing της σειράς Command & Conquer δήλωσε μέσω Twitter ότι η Electronic Arts αποφάσισε να κλείσει την Victory Studios. Για την ώρα παραμένει άγνωστο ποια εταιρεία ανάπτυξης θα συνεχίσει το έργο της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πράγματι η ομώνυμη σειρά έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο των RTS και ελπίζουμε πολύ σύντομα να επανακτήσει την χαμένη αίγλη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα