YouTube: Αλλαγές στο upload

Προγραμματίστε την ώρα που θα ανέβουν τα βίντεό σας.

Πριν από λίγη ώρα το YouTube προχώρησε σε αλλαγές στο σύστημα του Upload των βίντεο.

Τώρα εκτός από Public, Unlisted και Private, υπάρχει κι η επιλογή Scheduled, με την οποία μπορείτε να προγραμματίσετε την ημέρα και ώρα που θα ανέβει το βίντεό σας. Στις διαθέσιμες ώρες σας δίνεται επιλογή ανά μισάωρο (όπως στα events) κι

όχι κάποια ακριβής ώρα που θα ορίσετε, αν και αυτό λίγη σημασία έχει.

Εκεί όπου το νέο σύστημα upload απογοητεύει είναι σε δύο τομείς. Ο πρώτος είναι το editing. Πλέον για να ανέβει το βίντεό σας θα πρέπει να πατήσετε ένα νέο μπλε κουμπί Publish πάνω δεξιά. Το πρόβλημα είναι ότι αν το κάνετε αυτό τότε θα εξαφανιστούν όλες οι επιλογές Edit για το συγκεκριμένο βίντεο. Δεν θα μπορείτε καν να δείτε τι περιγραφή είχατε εισάγει προηγουμένως και θα πρέπει να μεταβείτε στον Video Manager για αυτή τη δουλειά. Αυτό καταντάει κουραστικό καθώς επιβάλει επιπλέον κλικ, πόσο μάλλον όταν ανεβάζετε περισσότερα βίντεο μαζί.

Επίσης, το YouTube σταμάτησε να δίνει εξ αρχής το πλήρες YouTube link του βίντεο, το οποίο μπορούσατε να μοιραστείτε εξ αρχής σε social networks ανακοινώνοντας παράλληλα σε πόση ώρα θα ανέβαινε το βίντεό σας. Αυτό σας αναγκάζει πρακτικά να έχετε διαρκώς το νου σας για την ολοκλήρωση του upload.

Συζήτηση για τις νέες αλλαγές και γενικά για το YouTube μπορείτε να κάνετε και στο αντίστοιχο YouTube forum του GameWorld όπου παρουσιάζετε και το δείγμα δουλειά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα