Xbox One: Μείωση τιμής

Προς το παρόν στην Αμερική.

Η Microsoft μείωσε την τιμή του Xbox One στην Αμερική κατά 50 δολάρια.

To Xbox One πωλείται κατά 400 δολάρια αυτή τη στιγμή (δολάριο=ευρώ στην αγορά των games δυστυχώς) οπότε από τα 400 δολάρια θα μειωθεί στα 349. Η προσφορά

θα ισχύσει μόνο στην Αμερική από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2015. Στα 350 δολάρια θα συμπεριλαμβάνονται bundles όπως Sunset Overdrive, Assassin's Creed: Unity και Call of Duty: Advanced Warfare.

http://www.youtube.com/watch?v=BA2nTZ0WhQM

Θα θέλαμε πολύ να δούμε ανάλογη προσφορά και στην Ευρώπη, δηλαδή 350 αντίστοιχα ευρώ. Απ' την άλλη η Microsoft δήλωσε ότι "Οι προωθητικές ενέργειες γίνονται σε τοπικό επίπεδο και με βάση την εκάστοτε αγορά. Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι άλλο προς το παρόν". Το αν θα υπάρξει προσφορά εντός του 2014 μένει να το δούμε, παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που παρατηρούμε στην παρούσα φάση.

Πάντως, όλες οι κονσόλες της όγδοης γενιάς αναμένεται να έχουν μια πτώση τιμής, πιθανότατα εντός του 2015. Το πότε θα γίνει αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Για φέτος η Microsoft ήδη μείωσε την τιμή του Xbox One από τα 500 ευρώ στα 400, αφαιρώντας το Kinect από το bundle.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις του Xbox One, το σημερινό Sunset Overdrive review του Παντελή Δασκαλέλου και συζητήστε τα νέα της Microsoft στο Xbox forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα