Worms Collection

Ερχεται συντομα!

Τα σκουλήκια της Team17 μας έχουν χαρίσει αξιομνημόνευτες στιγμές με τις ομηρικές μάχες τους και τον οπλισμό τους, όπως μπαζούκα, χειροβομβίδες και εκρηκτικά… πρόβατα, σε μια προσπάθεια εξόντωσης της αντίπαλης ομάδας, ακόμα και αν αυτό σήμαινε την διάλυση ολόκληρης της πίστας. Αυτές τις στιγμές, θα έχουμε την ευκαιρία να (ξανά)ζήσουμε, με το νέο πακέτο που ανακοίνωσε η publisher Mastertronic, το Worms Collection, στο τέλος του καλοκαιριού.

Η συλλογή θα περιέχει τρία παιχνίδια: Worms, Worms 2: Armageddon

και Worms Ultimate Mayhem, καθώς και έξι DLC packs. Το κλαικό Worms, που αποτέλεσε την αρχή της σειράς, είχε κυκλοφορήσει το 1995, σε όλες σχεδόν τις διαθέσιμες πλατφόρμες της εποχής, καθώς και στο Xbox Live Arcade και PlayStation Network το 2007 και το 2011 αντίστοιχα αλλά και σε έκδοση για iOS. Ο δεύτερος τίτλος, είναι το sequel του Worms Armageddon του 1997 που είχε διατεθεί επίσης στα Xbox Live και PSN το 2009. Το νεότερο εκ των τριών, το Worms Ultimate Mayhem, κυκλοφόρησε για PC, Xbox Live και PSN το 2011 και είναι επανέκδοση των Worms 3D και Worms 4: Mayhem τα οποία φέρανε την σειρά στο τρισδιάστατο περιβάλλον (και τους fans στα χαρακώματα των forums).

Το πακέτο λοιπόν, αποτελεί μια ιστορική αναδρομή της σειράς από την γέννηση μέχρι την εξέλιξή της από 2D σε 3D. Η τιμή του προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί, όμως η Mastertronic επέμενε πως θα είναι “μια ευκαιρία που δεν μπορείτε να χάσετε”.

Το Worms Collection θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου για PlayStation 3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα