WWE 2K14: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο «The Rock». Νέο single-player mode ονόματι 30 Years of Wrestlemania. [UPDATE 4]

[Αρχική Δημοσίευση 14/5/13] H Take-Two είχε επιβεβαιώσει πριν τρεις μήνες ότι μετά την πτώχευση της THQ, θα αναλάβει τη σειρά WWE. Τώρα έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, την ονομασία και τα format στα οποία θα αναπτυχθεί. Το νέο WWE

game θα ονομάζεται WWE 2K14 και θα λανσαριστεί στις 29 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360. Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση ανέφερε ότι το WWE 2K14 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις μεγάλες κονσόλες χωρίς να γνωρίζουμε με σιγουριά ακόμα για το αν θα το δούμε σε PS4 και Xbox.

Οι πληροφορίες για το πώς θα είναι το WWE 2K14 είναι λιγοστές αλλά έγινε γνωστό ότι στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο «The Rock» και όχι κάποιος νέος Superstar. Επίσης δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις Divas και αν θα είναι τόσο λίγες όσο ήταν στο WWE’ 13 ή αν θα έχουμε boost στο γυναικείο division το οποίο φαίνεται να έχει ξεχαστεί. Η προγραμματιστική εταιρεία Yuke's που αναπτύσσει μέχρι σήμερα τη σειρά, θα ενώσει τις δυνάμεις της με την 2K. Έτσι θα δημιουργήσουν ένα προϊόν το οποίο θα συνδυάζει το χαρακτηριστικό gameplay της Yuke's με την αφοσίωση και την αυθεντικότητα της 2K.

Το WWE 2K14 θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PS3, Xbox 360 και πιθανότατα μετά από λίγους μήνες για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του WWE’ 13 από το GameWorld.

[UPDATE 25/6/13] Στο χθεσινό Monday Night Raw οι τηλεθεατές είδαν πρώτοι από όλους το επίσημο εξώφυλλο του WWE 2Κ14 και ένα τρέιλερ με το όνομα "Become Immortal". Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα, στο εξώφυλλο θα βρίσκεται ο The Rock σε μια στάση που τον έχουμε συνηθίσει... κρατώντας το μικρόφωνο με μπόλικη αλαζονεία.

{youtube}8FhW4CT9yfI|400|300{/youtube}

Παρόλα αυτά, εάν δεν σας άρεσε η δημιουργία της 2K και πιστεύετε ότι θα φτιάχνατε κάτι καλύτερο, μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει αυτή τη στιγμή στο επίσημο site της 2Κ. Εκεί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε το εξώφυλλο της αρεσκείας σας και με λίγη τύχη και φαντασία, ίσως να δείτε το δημιούργημά σας ως εναλλακτικό εξώφυλλο στο νέο WWE game. Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε κλικ εδώ.

[UPDATE 16/7/13] Η 2K Games, εκδότρια εταιρεία του WWE 2Κ14, ανακοίνωσε πως όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα έχουν ως μπόνους wrestler τον Ultimate Warrior. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια, θα μπορέσετε να τον ξεκλειδώσετε in-game μετά την 1η Νοεμβρίου. Μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια αφού το WWE 2Κ14 κυκλοφορεί στις 29 Οκτωβρίου και μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το bonus τους.

{youtube}jX8jqD3YyJo|500|300{/youtube}

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε ποιός είναι ο Ultimate Warrior, να πούμε ότι είναι ένας από τους θρυλικούς παλαιστές που πέρασαν από το WWF (αργότερα WWE) κάνοντας το ντεμπούτο του το 1987. Ήταν γνωστός για το μαυρισμένο δέρμα, το ειδικό βάψιμο στο πρόσωπό του, το φουντωτό μαλλί του, τις εντυπωσιακές κινήσεις του, την κόντρα του με άλλον ένα θρύλο, τον Hulk Hogan αλλά και το βάψιμο στο πρόσωπό του. Ο υπεύθυνος Marketing της 2Κ, Chris Snyder, δήλωσε ότι ο Ultimate Warrior ήταν ασύγκριτος και οι developers θα έπρεπε να τον βάλουν μέσα στο ρόστερ για να μην τον ξεχάσει ο κόσμος και να τον μάθουν και άλλοι.

[UPDATE 1/8/13] Η 2K Games ανακοίνωσε πως ο Undertaker θα περιέχεται τελικά στο ρόστερ του WWE 2K14. Επιπροσθέτως, για να "τιμήσουν" την είσοδο αυτή, οι ιθύνοντες της 2K Games θα κυκλοφορήσουν και μία συλλεκτική έκδοση με την ονομασία "Phenom Edition".

Η Phenom Edition θα περιέχει ένα skin για το controller σας, ένα DVD με το όνομα Undertaker: The Streak, μία κάρτα με την υπογραφή του Undertaker και το Ultimate Warrior DLC. Επιπλέον, θα περιέχει το ίδιο το WWE 2K14 ενώ όλα αυτά θα είναι μέσα σε ένα κουτί που θα έχει την μορφή ενός...φερέτρου! Έτσι για να μπείτε λίγο στο κλίμα του Undertaker.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την Phenom Edition κάνοντας κλικ εδώ ή εδώ στην τιμή των 100 δολαρίων (περίπου 75 ευρώ).

[UPDATE 12/8/2013] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Yukes, της προγραμματιστικής εταιρείας του WWE 2K 14, στο επερχόμενο Fighting θα περιλαμβάνεται ένα νέο mode, ονόματι "30 Years of Wrestlemania". To τελευταίο θα αποτελεί ένα επιπλέον single-player campaign που θα περιέχει το 45% των αγώνων του ομώνυμου δημοφιλούς event. Η 2K Games επιβεβαίωσε σήμερα ότι στο 30 Years of Wrestlemania θα έχετε την δυνατότητα να ξαναζήσετε ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές του αθλήματος, όπως την τιτανομαχία μεταξύ των Hulk Hogan και Andre the Giant.

O Chris Snyder, διευθυντής μάρκετινγκ της 2K Games δήλωσε επί του θέματος: "Για σχεδόν τρεις δεκαετίες το WWE έχει εμπνεύσει εκατομμύρια θεατών ανά την υφήλιο. Το Wrestlemania δίχως αμφιβολία είναι ένα ιστορικό, πολιτιστικό και αδιαμφισβήτητο φαινόμενο."

To WWE 2K14 θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα