The King of Fighters Online

Όταν το League of Legends συνάντησε το King of Fighters.

Ένα νέο MOBA αναπτύσσεται από την DragonFly, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μαχητές του θρυλικού Fighting game.

Το King

of Fighters Online ήταν αρχικά ένα online Fighting game με στοιχεία RPG, παρόλα αυτά, βλέποντας την απήχηση που έχουν τα MOBA games τα τελευταία χρόνια, η προγραμματιστική εταιρεία από την Νότια Κορέα αποφάσισε να το φτιάξει από την αρχή και να το ρίξει στην αρένα απέναντι στο League of Legends και το DotA 2. Θα υπάρχουν πάνω από 200 χαρακτήρες για να επιλέξετε, με τον καθένα τους να διαθέτει τα δικά του skills.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν ολόκληρο αγώνα από την beta, η οποία "τρέχει" αυτή τη στιγμή.

{youtube}IpWBehd6PRU|500|300{/youtube}

Όπως μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι, το King of Fighters Online μοιάζει υπερβολικά με το League of Legends, σε βαθμό που να μπορεί να θεωρηθεί και ως κλώνος. Αυτή τη στιγμή, το παιχνίδι προορίζεται για την αγορά της Ταϋλάνδης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα έρθει και από τα μέρη μας. Αν θέλετε να πάρετε μέρος στη beta, μπορείτε να κατεβάσετε τον client μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού και να παίξετε, αν μπορείτε βέβαια να βγάλετε άκρη με την Ταϋλανδεζική γλώσσα.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα