Surgeon Simulator 2013

Μεταμόσχευση καρδιάς με...πριόνια και νυστέρια...τώρα και στο Steam! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 30/1] Το παρακάτω video game που θα δείτε συμμετείχε στο διαγωνισμό Global Game Jam 2013 στη Μεγάλη Βρετανία και είναι πραγματικά τόσο σοβαρό...όσο και αστείο.

Όπως θα είδατε από τα αντίστοιχα ελληνικά games

που κέρδισαν στην Ελλάδα, οι διαγωνισμοί Global Game Jam ζητούν από τις προγραμματιστικές ομάδες που συμμετέχουν να αναπτύξουν ένα παιχνίδι σε μόλις 48 ώρες. Το Surgeon Simulator 2013 δημιουργήθηκε από την Bossa Studios μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα και σας ζητάει να κάνετε μια εγχείριση μεταμόσχευσης καρδιάς σε ασθενή, χρησιμοποιώντας νυστέρια, ενέσεις, σφυριά, μέχρι και...πριόνια!

Τα controls και η γενικότερη ανταπόκριση σε συνδυασμό με τα animations και την έμπνευση που είχαν οι developers...δημιουργούν ένα πραγματικά αστείο αποτέλεσμα! H έλλειψη χειρουργικών γαντιών προϊδεάζει κατάλληλα από την αρχή για κάτι τέτοιο. Δείτε το βίντεο.

{youtube}pXBbZV_48I0|400|300{/youtube}

Η Bossa Studios όμως δε σταματάει εδώ, καθώς ζητάει την ψήφο σας στο Steam Greenlight για να μπορέσει να ενταχθεί στην πλατφόρμα της Valve και να πωλείται από εκεί!

Για να παίξετε το παιχνίδι κάντε κλικ εδώ.

Παρακαλούνται οι γιατροί που διάβασαν το άρθρο να μην παίξουν το Surgeon Simulator. Είναι που είναι η κατάσταση τραγική στα ελληνικά νοσοκομεία λόγω κρίσης ας μη την χειροτερέψουμε κι άλλο!

[UPDATE 19/4] Το Surgeon Simulator είναι από σήμερα διαθέσιμο στο Steam και γίνεται έτσι το πιο γνωστό video game του Steam που δημιουργήθηκε μέσα σε 48 ώρες!

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε με κόστος 7 ευρώ.

Άραγε θα προστεθεί μελλοντικά κάποιο multiplayer mode ώστε δύο χειρούργοι μαζί να "ξεκάνουν" το θύμα τους; Ποιος ξέρει!

Keywords
Τυχαία Θέματα