Sunset Overdrive: Ανάλυση 900p στα 30fps

Λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές από την Insomniac Games.

Η Insomniac Games ανακοίνωσε ότι το Sunset Overdrive, το αποκλειστικό open-world Action Shooter του Xbox One, θα υποστηρίζει native ανάλυση 900p (1600x900) και θα "τρέχει" στα 30 frames το δευτερόλεπτο.

Ο Ted Price της Insomniac Games

ανέφερε ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος τίτλος που έχουν δημιουργήσει και δήλωσε μάλιστα ότι το gameplay του Sunset Overdrive "σπάει" τους κανόνες που έχουν θέσει άλλα open-world games. Όσον αφορά την ανάλυση, ο Price σχολίασε ότι εκμεταλλεύτηκαν την επιπλέον δύναμη της κονσόλας που είχαν στα χέρια τους λόγω της αφαίρεσης του Kinect. Αυτό τους βοήθησε να φέρουν το Xbox one σχεδόν στα όριά του, όσον αφορά τους εχθρούς που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη σας ταυτόχρονα.

https://www.youtube.com/watch?v=DBVHnfTuZvc


Συνέχισε λέγοντας ότι: "Επιλέξαμε την ανάλυση 900p στα 30fps διότι θα συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα στην οθόνη σας. Για αυτό θέλαμε να θέσουμε ψηλά τα επίπεδα λεπτομέρειας, την δράση και την θέα που μπορείτε να απολαύσετε στο περιβάλλον γύρω σας. Στο Sunset Overdrive, το σπουδαίο είναι ότι μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε σημείο εμφανίζεται μπροστά σας".

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Sunset Overdrive, καθώς και για το Season Pass του παιχνιδιού και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του Action Shooter του Xbox One στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Sunset Overdrive θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα