Smartphone από την Microsoft

Μάχη σώμα με σώμα με την Apple!

Η Microsoft αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην αγορά των smartphones!

Όπως αποκαλύφθηκε από την Wall Street Journal, οι κατασκευαστές των Windows Phones δοκιμάζουν αυτή την περίοδο το νέο smartphone με τους Ασιάτες προμηθευτές τους. Μετά την κυκλοφορία του Microsoft Surface και των νέων Windows 8,

η δημιουργός των Windows αναμένεται να γίνει το αντίπαλο δέος της Apple σε μία ακόμη αγορά. Οι ανάγκες των smartphones αυξάνονται διαρκώς, ιδιαίτερα στην Κίνα, όπως και σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες. Μέσα στο επόμενο έτος αυτή η αύξηση αναμένεται να μεγαλώσει κατά σχεδόν 40%, δηλαδή περίπου 686 εκατομμύρια κομμάτια. Θα ήταν περίεργο για τον κολοσσό των Windows να άφηνε τέτοια νούμερα ανεκμετάλλευτα.

Watch YouTube video

Το νέο εγχείρημα της Microsoft δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μαρτυρούν μία συσκευή με οθόνη που μπορεί να φτάνει μέχρι και τις πέντε ίντσες, δηλαδή να είναι μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 5. Φαίνεται πως στη Microsoft θέλουν να χτυπήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της αγοράς. Θυμίζουμε πως τα iPhone 4 και 4S είχαν 3.5 ίντσες οθόνη και το iPhone 5 διέθετε 4 ίντσες.

Τέλος, ο διευθυντής της Microsoft Steve Ballmer, δήλωσε: "Τις φετινές γιορτές θα χτυπήσουμε την αγορά των Nokia, Samsung και HTC" και πρόσθεσε: "Δεν θα ήθελα να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο για κάποια από τις διαστάσεις του κινητού, είτε είχαμε σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι το διαφορετικό, είτε όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα