Resident Evil 4: Ultimate HD Edition

Ξαναζήστε τον τρόμο σε 60 fps και με αναβαθμισμένα γραφικά στο PC σας.

H Capcom ανακοίνωσε πως σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει -για ακόμη μία φορά- το Resident Evil 4, αυτή τη φορά σε μια Ultimate HD Edition για PC.

Η εν λόγω

έκδοση θα τρέχει σε 60 fps ενώ θα διαθέτει την "υψηλότερη οπτική πιστότητα που είχε ποτέ" ο τίτλος, ο οποίος πλησιάζει τα εννέα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Στην Ευρώπη θα γίνει διαθέσιμη και η φυσική κόπια της Ultimate HD Edition, ενώ μέσω Steam θα μπορείτε να το κατεβάσετε ψηφιακά με τιμή γύρω στα 20 ευρώ. Εάν προαγοράσετε το παιχνίδι, θα αποκτήσετε ένα art book 80 σελίδων και ένα ψηφιακό soundtrack με 60 κομμάτια, τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται και στην φυσική κόπια. Η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει ακόμη Steam Achievements, leaderboards και κάποιες Trading Cards.

{youtube}3waXAcZibpI|500|300{/youtube}

Θυμίζουμε ότι το Resident Evil 4 έχει επανακυκλοφορήσει αρκετές φορές από τότε που έκανε ντεμπούτο στο GameCube το 2005. Υπήρξε στη συνέχεια η έκδοση για PS2, έπειτα έγινε port σε PC και ακολούθησαν πιο μετά διάφορες εκδοχές του τίτλου σε πλατφόρμες όπως iOS, Xbox Live Arcade, PlayStation Network και φυσικά μια από τις καλύτερες μεταφορές του, που ήταν για το Wii.

Η Ultimate HD Edition θα είναι διαθέσιμη στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ για την προαγοράσετε μέσω Steam κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε εδώ το review του GameWorld για το Resident Evil 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα