Remember Me: Live gameplay video

Παίξαμε το Remember Me και σας παρουσιάζουμε ένα χορταστικό live gameplay video!

Στο GameWorld είχαμε την ευκαιρία τους τελευταίους μήνες να απολαύσουμε το νέο παιχνίδι δράσης της Capcom Remember Me.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά ένα αποκλειστικό live gameplay video διάρκειας 10 λεπτών από την preview έκδοσή του, ένα μήνα πριν

κυκλοφορήσει και επίσημα στα καταστήματα! Όπως μας έχετε ζητήσει κατ' επανάληψη στο παρελθόν, το βίντεο εμπεριέχει σχολιασμό με όσα βλέπετε.

Κατά τη διάρκειά του θα δείτε μάχες μέσα στη πόλη, ένα boss fight και το δεύτερο memory remix του παιχνιδιού. Τα memory remixes είναι σκηνές στις οποίες η πρωταγωνίστρια Nilin εισβάλει στις αναμνήσεις ενός στόχου της και μετακινώντας αντικείμενα στο χώρο επιχειρεί να τις αλλάξει ώστε οι άνθρωποι αυτοί να αντιδρούν διαφορετικά. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

{youtube}NstTNDW6PXc|400|300{/youtube}

Τα πλάνα που πήραμε απ' το Remember Me είναι ανάμεικτα. Στόχος μας ήταν να σας αποκαλύψουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε από το gameplay, χωρίς παράλληλα να σας κάνουμε το παραμικρό spoiler. Συγκεκριμένα δεν συμπεριλάβαμε το ξεκίνημα του παιχνιδιού, αλλά ένα από τα πρώτα levels, καθώς επίσης αποφύγαμε την χρήση των cutscenes. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα για το Remember Me εκ του ασφαλούς. Φυσικά για κάθε απορία είμαστε στη διάθεσή σας στο σχετικό topic στο forum του GameWorld.

Το Remember Me θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου για PC, PS3 και Xbox 360. Διαβάστε το πρώτο μας preview με τα κεφάλαια 1-2 καθώς και το δεύτερο preview με τα κεφάλαια 3-5.

Keywords
Τυχαία Θέματα