Project Skywind

Ο κόσμος του Morrowind στην μηχανή του Skyrim.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το τρίτο μέρος της σειράς The Elder Scrolls διατηρεί ακόμα μια πολύ αφοσιωμένη fan base, η οποία δεν διστάζει να ριχτεί με τα μούτρα στην δουλειά για τον αγαπημένο της τίτλο. Άλλωστε, ήταν η πρώτη έκδοση της Bethesda που διαδόθηκε παγκοσμίως ως blockbuster game,

με μεγάλη απήχηση στους RPG fans.

Μέσω του community δημιουργήθηκε μια ομάδα που με την καθοδήγηση του modder Eloth, έχει αναλάβει την μεταφορά του Morrowind στην πολύ μεταγενέστερη engine του Skyrim. O Εloth είχε βοηθήσει και στο Morroblivion, μια παρόμοια προσπάθεια που όπως ορθά μαντέψατε, χρησιμοποίησε την μηχανή του Oblivion για την ανασκευή του Morrowind. Δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι στιγμής μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Watch YouTube video

Στο Morroblivion forum έχει ήδη ανέβει μια πλειάδα από screenshots και το mod φαίνεται να πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Ο ίδιος ο Eloth μάλιστα σχεδιάζει να αναδημιουργήσει και την Cyrodiil (την επαρχία στην οποία λαμβάνει χώρα το Oblivion) με την μηχανή του Skyrim. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει την Imperial City στην καινούρια της μορφή.

Watch YouTube video

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πότε θα είναι έτοιμα τα mods αυτά, αφού βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι ένα mod στο οποίο θα μπορούμε να παίξουμε και τα τρία παιχνίδια μαζί! Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια μέσω του Morroblivion forum.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls III: Morrowind από το Gameworld.

{gallery}11696{/gallery}
Keywords
Τυχαία Θέματα