Press Start: Ποια "next-gen" κονσόλα προτιμάτε;

Ο... πόλεμος των exclusives καλά κρατεί.

Με το Xbox One να κυκλοφορεί πλέον και επίσημα στην Ελλάδα από τις 5 Σεπτεμβρίου, οι τρεις νεότερες κονσόλες των Microsoft, Sony και Nintendo βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων της χώρας μας.

Κάποιοι από εσάς ίσως

να έχετε αγοράσει ήδη την αγαπημένη σας κονσόλα. Η αλήθεια είναι ότι και οι τρεις "αντίπαλοι" έχουν σχετικά λίγους τίτλους στην βιβλιοθήκη τους και ακόμα λιγότερους που θα μπορούσαν να θεωρηθούν system sellers, οπότε πολλοί από εσάς ίσως να περιμένετε να κυκλοφορήσουν περισσότερα games για να πάρετε την μεγάλη απόφαση. Όπως και να έχει, μια κονσόλα από μόνη της δε μπορεί να θεωρηθεί σωστή αγορά, αν δεν διαθέτει τα games που επιθυμεί ο καθένας.

Προσωπικά, πρόκειται να αγοράσω και τις τρεις κονσόλες (Wii U, PS4, Xbox One) στο προσεχές μέλλον αφού μελλοντικά πρόκειται να κυκλοφορήσουν αρκετά αξιόλογα exclusives για την καθεμία. Η πρώτη μου αγορά από ότι φαίνεται θα είναι το Xbox One, λόγω των Forza Motorsport 5 και του Crimson Dragon που κυκλοφορούν ήδη και έπειτα θα προβώ στην αγορά και των υπόλοιπων δύο κονσολών, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνω διάφορα games στο PC όπως το ArcheAge (που κυκλοφορεί αύριο), το Assetto Corsa, το Path of Exile και το Euro Truck Simulator 2.

Εσείς ποια "next-gen" κονσόλα προτίθεστε να αγοράσετε και ποια από τις τρεις πιστεύετε ότι διαθέτει τα πιο δυνατά exclusives; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα