PlayStation 4: Αναλυτικό βίντεο της κονσόλας

Unboxing σε HD βίντεο με όλα τα χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας της Sony!

Το κανάλι PlayStation Access της Sony μας παρουσιάζει το νέο PlayStation 4 σε ένα πλήρες βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Σε αυτό θα δείτε την κονσόλα μαζί με όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της. Έχει Jet

Black χρώμα (του PS3 ήταν Piano Black) ενώ στο μπροστινό της μέρος υπάρχουν κατά σειρά στην αριστερή πλευρά το Power button κι από κάτω το Eject, ενώ ενδιάμεσα θα μπορείτε να εισάγετε το blu-ray δισκάκι σας, με συρταρωτό τρόπο ακριβώς όπως στο PlayStation 3. Στα δεξιά της η κονσόλα έχει δύο USB θύρες που φορτίζουν τα χειριστήριά σας ακόμα κι αν η κονσόλα βρίσκεται σε standby mode. Στην πίσω πλευρά του PS4 συναντάμε κατά σειρά τις θύρες Digital optical, HDMI, LAN, Auxiliary και την θύρα τροφοδοσίας.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

{youtube}DuFFbuFfMk8|500|300{/youtube}

Πέρα από την κονσόλα στην παρουσίαση θα βρείτε και το χειριστήριο DualShock 4. Όπως έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενα άρθρα, το DualShock 4 θα έχει μεγαλύτερες χειρολαβές που θυμίζουν λίγο τα Xbox 360 controllers, νέο touchpad, αναβαθμισμένα analog sticks και τα share και options buttons που βρίσκονται στο πάνω μέρος του χειριστηρίου. Στο πίσω μέρος παρατηρούμε ότι τα trigger buttons (L2 και R2) είναι πιο μακριά, λεπτά και προεξέχουν περισσότερο, ενώ εκεί συναντάμε ξανά την mini USB θύρα φόρτισης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η lightbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με το ποιος από τους παίκτες είστε ή τι συμβαίνει στο παιχνίδι, για παράδειγμα θα κοκκινίσει αν πεθάνετε ή θα αλλάζει χρώμα σε συγκεκριμένα games ανάλογα με το χρώμα της πλατφόρμας στο οποίο θα βρίσκεται ο ήρωάς σας.

Τέλος, η παρουσίαση κλείνει με την PlayStation camera, η οποία καταγράφει 3D βίντεο, έχει τέσσερα μικρόφωνα τα οποία προσφέρουν προηγμένη αναγνώριση ήχου, ενώ αξιοποιείται και σε Augmented Reality games. Tην τοποθετείτε όπου θέλετε στο έπιπλο γύρω από την τηλεόραση, ενώ συνδέεται με το PS4 μέσω καλωδίου, ακριβώς όπως και η Eye camera την οποία χρησιμοποιούσατε με το PlayStation Move στο PS3.

Το PlayStation 4 θα κυκλοφορήσει από την Sony τα Χριστούγεννα στην τιμή των 399 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα άρθρα του PS4 από το GameWorld και επισκεφθείτε το σχετικό forum της Sony για ανταλλαγή απόψεων και απορίες που τυχόν έχετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα