Pixelιασμα στο 3DS XL

Αρκετοί καταναλωτές εκφράζουν τις ανησυχίες τους.

O πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata, έφερε το παραπάνω θέμα στο προσκήνιο στην πρόσφατη Ask Iwata συνέντευξή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo.

Πέντε developers της εταιρίας (Takashi Murakami, Kumpei Fujita, Junichiro Mitayake, Shoya Tanaka, Kazunori Koshiishi) από το τμήμα του Research &

Development απάντησαν σε αρκετά φλέγοντα ερωτήματα σχετικά με τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες της νέας έκδοσης της δημοφιλούς 3D φορητής κονσόλας.

Σ' ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης, ο Iwata είπε δήλωσε στον Takashi Murakami: “Στην παρούσα μεγαλύτερη οθόνη, δεν θα είναι πιο ευδιάκριτα τα pixels που την αποτελούν;” O Murakami απάντησε χαριτολογώντας: “Εάν κάποιος διαθέτει την εξαιρετική μου όραση πιθανόν να μπορεί να διακρίνει τα pixels, αλλά ο μέσος παίχτης δεν θα αισθανθεί την διαφορά”. Βέβαια, η παραπάνω δήλωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα καθησυχαστική, ενώ να θυμίσουμε ότι ανάλογο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και στο παρελθόν, όταν είχε λανσαριστεί το DSi XL.

Ο ιάπωνας developer αναφέρθηκε επίσης στις βελτιώσεις που υπέστη η οθόνη του 3DS XL ώστε να μειωθεί η αντανάκλασή της. Το πρωτότυπο 3DS είχε 12% αντανάκλαση, ενώ η νέα έκδοσή του, το 3DS XL, εμφανίζει μόλις 3%. Επιπλέον, ο Iwata τόνισε πως η εξελιγμένη τεχνολογία εκπομπής του φωτός που χρησιμοποιήθηκε καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, οπότε μ' αυτό τον τρόπο αυξάνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Διαβάστε την παρουσίαση του 3DS XL από το GameWorld κάνοντάς κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα