Need for Speed: Most Wanted: Wii U

Θα μπορείτε να παίξετε από την οθόνη του GamePad.

Ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά του Wii U είναι ότι σας επιτρέπει να παίξετε από την οθόνη του GamePad. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε τα games σας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας, σε κάποιο άλλο δωμάτιο κ.ο.κ. Στην πράξη όμως η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους τίτλους του Wii U, όπως για παράδειγμα στo ZombiU. Αντίθετα στο

Assassin's Creed III, υποστηρίζεται η εν λόγω λειτουργία. Η Electronic Arts ανακοίνωσε πρόσφατα ότι στην έκδοση του Need for Speed: Most Wanted για τη νέα κονσόλα της Nintendo θα μπορείτε να παίξετε εξ' ολοκλήρου από το GamePad.

Watch YouTube video

Το Need for Speed: Most Wanted κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS Vita αποσπώντας θετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Με δεδομένο τον άρτιο τεχνικό τομέα του, αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο η έκδοση για Wii U θα καταφέρει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η EA δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν η Criterion Games έχει αναλάβει την ανάπτυξή του και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος άλλος developer, όπως έγινε και στην περίπτωση του Mass Effect 3 (αναπτύχθηκε από την Straight Right και όχι από την BioWare).

To Need for Speed: Most Wanted για το Wii U θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου στην Ιαπωνία, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για Αμερική και Ευρώπη.

Για να διαβάσετε το review του Need for Speed: Most Wanted από το GameWorld κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα