League of Legends: Παίζει live...από το νοσοκομείο!

Ο Hai των Cloud 9 βρίσκεται στο νοσοκομείο αλλά συνεχίζει να κάνει live streaming στο League of Legends! [UPDATE]

Οι gamers και ειδικά όσοι ασχολούμαστε με YouTube/Twitch ξέρουμε ότι το συχνό live streaming είναι σημαντικό για να μπορείς να κρατήσεις τους viewers διαρκώς κοντά σου.

Η

περίπτωση που θα δείτε όμως, χρίζει...κυριολεκτικά ιατρικής παρακολούθησης!

Ο Hai είναι ένας κινέζος παίκτης του League of Legends, Team Captain της Cloud 9, που βγάζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τα livestreams καθώς έχει χιλιάδες subscribers στο κανάλι του στο Twitch. Συνήθως παίζει Solo lane. Σε ένα πρόσφατο ατύχημά του βρέθηκε στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει να παίζει live League of Legends και μάλιστα με κάμερα! Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε αύξησε κατά πολύ την δημοτικότητά του και ίσως βάζει νέους...viral κανόνες στα lviestreams.

Εδώ και ένα τέταρτο ο Hai έχει ανοίξει το stream του και μπορείτε να τον δείτε σε αυτό το link.

Την τελευταία φορά που γνωρίζουμε ότι βρέθηκε παίκτης του League of Legends σε νοσοκομείο ήταν στην απόπειρα αυτοκτονίας του Κορεάτη Pimir της AHQ εξαιτίας των στημένων ματς στο League of Legends.

Διαβάστε το review του League of Legends και guides στη στήλη Critical Hit.

[UPDATE] Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Reddit, ο Hai πάσχει από "αυθόρμητη πνευμοθώρακας", μια ασθένεια που συμβαίνει πάνω στην ανάπτυξη του ανθρώπου και προκαλείται από ρήξη μιας κύστης ή ένα μικρό σάκο (φουσκάλα) επί της επιφανείας των πνευμόνων. Απ' ότι ανέφερε όμως ο παίκτης στη σελίδα του στο Facebook, δεν είναι κάτι σοβαρό και θα γίνει σύντομα καλά.

Βέβαια οι fans του έχουν τρελαθεί στο chat κι όσοι βλέπετε live τα σχόλια θα παρατηρήσατε ότι του ζητάνε να χρησιμοποιήσει τα...Heal ή Revive skills!

Keywords
Τυχαία Θέματα