League of Legends: O Gnar

Ένα "χαριτωμένο" πλάσμα που παίζει στο top lane!

Η Riot Games ανακοίνωσε τον καλοκαιρινό της champion για το League of Legends.

Πρόκειται για τον Gnar, ένα yordle το οποίο σύμφωνα με το lore του ζούσε για χιλιάδες χρόνια εγκλωβισμένο στους πάγους. Τώρα το είδος του επανέρχεται στο προσκήνιο και οι developers της Riot

ανακοίνωσαν ότι προορίζουν τον Gnar για το top lane. Θα διαθέτει μικρή και μεγάλη μορφή η οποία ενεργοποιείται με την ulti του.

Ο Gnar θα μεγαλώνει σε μέγεθος όποτε γεμίζει το rage του, ενώ στο endgame θα χρησιμεύει περισσότερο ως tank ή fighter. Τα abilities του θα είναι το Boomerang Throw, το slow, μία κίνηση escape και την ulti "GNAR" (ή Mega Gnar) στην οποία με την γιγάντια μορφή του θα είναι αργός, δυνατός και ανθεκτικός στα χτυπήματα, ενώ θα καταφέρει μεγαλύτερο damage στους αντιπάλους του. Βέβαια να σημειώσουμε πως ο Gnar θα γίνεται από μικρός...τέρας μόλις γεμίσει η rage bar του και αμέσως μετά χρησιμοποιήσετε κάπιο ability. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να δείτε τον μικρό champion να γίνεται Mega Gnar ακόμα και στο level 1.

https://www.youtube.com/watch?v=A_Gqbf_lof0

Στόχος σας ως Gnar είναι να μην προσεγγίσετε τους αντιπάλους, αν δεν maxάρετε πρώτα το rage σας. Ως Mega Gnar είστε πολύ πιο δυνατός επομένως αυτό αποτελεί καλή τακτική για δόλωμα προς τους αντιπάλους. Ως Mega Gnar το Rage σας θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά.

Ο Gnar θα είναι διαθέσιμος σε λίγες εβδομάδες, όταν και θα τον δοκιμάσουμε και θα σας τον παρουσιάσουμε μέσω guide στην στήλη Critical Hit.

https://www.youtube.com/watch?v=FgppoO7ZSj0

Συζητήστε για το League of Legends στο αντίστοιχο forum topic, γράψτε εδώ τον αγαπημένο σας champion και σε αυτό το topic το username σας στο League of Legends.

Keywords
Τυχαία Θέματα