Killer is Dead

Οι επιτυχίες και τα σχέδια της Grasshopper Manufacture.

Το Lollipop Chainsaw, o πιο πρόσφατος τίτλος του Suda 51, ήταν μια καλή προσπάθεια από τον Ιάπωνα δημιουργό και την εταιρία του η οποία δυστυχώς δεν βρήκε την επιτυχία που θα μπορούσε να έχει, μιας και τομείς όπως το gameplay και η διάρκεια δεν έθεταν τον πήχη στα ίδια επίπεδα με το δυναμικό στυλ του. Παρόλα αυτά, η Grasshopper Manufacture δηλώνει ευχαριστημένη με τις πωλήσεις του τελευταίου της δημιουργήματος,

αφού οι περιπέτειες της φονικής τους μαζορέτας αποτελούν τον μεγαλύτερο σε πωλήσεις τίτλο τους μέχρι στιγμής.

Σε ένα καλοκαιρινό event προς τιμήν του παιχνιδιού, η Kadokawa Games, εκδότρια εταιρία του Lollipop Chainsaw στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής ο αριθμός των αντιτύπων που έχουν πουληθεί ξεπερνά τις 700.000. Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ για την ιαπωνική προγραμματιστική εταιρεία, μιας και στο παρελθόν κανένας από τους τίτλους της δεν είχε την ίδια απήχηση. Συγκεκριμένα, η προηγούμενή της δουλειά, το Shadows of the Damned, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 60.000 αντίτυπα, πράγμα που το κάνει να θεωρείται εισπρακτική αποτυχία.

{youtube}mquONf-5gyI|400|300{/youtube}

Μετά την ανακοίνωση, η παρουσίαση συνεχίστηκε με ένα τρέιλερ του Killer is Dead το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν από μερικούς μήνες. Το βίντεο δείχνει έναν άντρα με ένα βιονικό χέρι και ένα Katana να βρίσκεται σε μάχη ενάντια σε διάφορους αντιπάλους. Αν και τα cel shaded γραφικά του μοιάζουν να είναι παρόμοια με αυτά του No More Heroes, τα πολύχρωμα εφέ του υπονοούν ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Shadows of the Damned και Lollipop Chainsaw, υιοθετώντας ένα εντελώς ξεχωριστό στυλ.

Το Killer is Dead θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013, για PlayStation 3 και Xbox 360.

Διαβάστε το Review του Lollipop Chainsaw από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld