Killer Instinct Season Two

Έρχεται τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft Studios η δεύτερη σεζόν του Killer Instinct θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Όπως είναι γνωστό, η Double Helix Games αποχώρησε μετά την ανάπτυξη της πρώτη σεζόν. Κατόπιν αυτού, η Microsoft αναγκάστηκε να εμπιστευτεί έναν

νέο developer και στην προκειμένη περίπτωση την Iron Galaxy Studios. H τελευταία ανέλαβε πρόσφατα το port του Borderlands 2 στο PS Vita, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης στα Street Fighter III: The 3rd Strike Online, Marvel vs. Capcom Origins και Darkstalkers Resurrection. Με βάση το βιογραφικό της λοιπόν είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με μία έμπειρη εταιρεία στον χώρο των Fighting.

http://www.youtube.com/watch?v=Zwnf3REuAmk

H δεύτερη σεζόν του Killer Instinct θα περιλαμβάνει οχτώ χαρακτήρες, εκ των οποίων έχουν γίνει γνωστοί -τουλάχιστον για την ώρα- ο TJ Combo και η Maya. Επιπλέον, θα προστεθούν νέα modes, ενώ θα το user interface θα υποστεί κάποιες αισθητικές κυρίως βελτιώσεις. Το Killer Instinct Season Two θα είναι και αυτό με την σειρά του free-to-play, αλλά θα μπορείτε να παίξετε μόνο με έναν μαχητή. Να σημειωθεί ότι θα ακολουθηθεί και εδώ ένα rotation, κοινώς σε εβδομαδιαία βάση θα αλλάζει ο free χαρακτήρας. Κατόπιν αυτού, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα έχετε την την ευκαιρία να παίξετε με όλους.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε το Killer Instinct Season Two και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι το Killer Instinct Season Two - Combo Breaker Pack που κοστίζει 19.99 ευρώ και περιλαμβάνει τους οχτώ χαρακτήρες, ενώ η δεύτερη είναι να προμηθευτείτε την Killer Instinct Season Two - Ultra Edition η οποία κοστίζει 39.99 ευρώ και περιλαμβάνει τους οχτώ χαρακτήρες, costumes και accessories για να τους κάνετε customize, καθώς και το πρωτότυπο Killer Instinct 2. Να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε ξεχωριστά τον κάθε χαρακτήρα πληρώνοντας 4.99 ευρώ.

Το Killer Instinct Season Two θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου για Xbox One.

Δείτε την press conference της Microsoft από το GameWorld και ανταλλάξτε απόψεις στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα