Kane & Lynch: The Movie

Το παρανοϊκό δίδυμο έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

Για ακόμα μία φορά οι Kane και Lynch, οι διαβόητοι αντιήρωες της ομώνυμης σειράς της IO Interactive, φαίνεται να πλησιάζουν στην μεταφορά τους στις κινηματογραφικές αίθουσες καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η Millennium Films -εταιρία παραγωγής ταινιών- έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για να κάνει την ταινία πραγματικότητα.

Πιο

συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Millennium έχει πλησιάσει τον Gerard Butler (ο Λεωνίδας των 300) για τον ρόλο του Kane καθώς και τον Vin Diesel (πρωταγωνιστή των ταινιών Fast & Furious) για τον ρόλο του Lynch, ενώ στη θέση του σκηνοθέτη υπάρχει η πιθανότητα να κάτσει ο F. Gary Gray (Law Abiding Citizen). Να θυμίσουμε ότι μία πιθανή ταινία εμπνευσμένη από τις περιπέτειες των Kane & Lynch ακουγόταν από το 2007, όταν η Lionsgate είχε σκοπό να πραγματοποιήσει το κινηματογραφικό εγχείρημα με τους Bruce Willis (Die Hard) και Jamie Foxx (Django Unchained) στους ρόλους των Kane και Lynch αντιστοίχως, σχέδιο που τελικά ναυάγησε.

Μπορείτε να θυμηθείτε τι προσέφεραν αυτές οι εγκληματικές προσωπικότητες στο gaming διαβάζοντας το review του Kane & Lynch: Dog Days από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα