Infinity Blade στο Xbox One

Διέρρευσε gameplay footage.

To Infinity Blade αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα για το Xbox One, καθώς τις τελευταίες μέρες έχουν διαρρεύσει αρκετά διαφημιστικά posters, αλλά και ένα βίντεο με "ζουμερό" footage από το gameplay του.

Οι πηγές αυτές προέρχονται από το Kotaku, καθώς και από τα κινεζικά sites A9VG.com και Sina Games,

ενώ η Tencent μια εταιρεία που εδρεύει στην Κίνα και κατέχει το 40% των μετοχών της Epic Games, έχει ήδη κάνει tease το Infinity Blade στο επίσημο site της, χωρίς πάντως να αναφέρει πουθενά το όνομά του. Να προσθέσουμε ότι το Xbox One έχει ήδη κάνει ένα αρκετά εντυπωσιακό λανσάρισμα στην Κίνα, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγη ώρα διέρρευσε και ένα νέο βίντεο που φέρει τον τίτλο Infinity Blade Destiny, στο οποίο βλέπουμε το δημοφιλές Action RPG στο Xbox One. Φυσικά το Kinect αντικαθιστά ουσιαστικά τις λειτουργίες της οθόνης αφής. Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

http://www.youtube.com/watch?v=DKzQR4i0ULc


Η Microsoft μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, αλλά ούτε και αν θα το δούμε στην Δύση φυσικά. Βέβαια ακόμη κι αν κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα, το Xbox One είναι region free οπότε μπορούν να το απολαύσουν και οι Ευρωπαίοι παίκτες. Ανάλογη στάση κρατά και η Epic Games, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες. Η Laura Mustard της Chair Entertainment (ο developer του Infinity Blade) ανέφερε πάντως ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ώρα.

Εσάς πως σας φαίνονται οι φήμες για το Infinity Blade; Πιστεύετε ότι ευσταθούν; Πείτε μας τις απόψεις στο σχετικό topic του forum μας. Στην gallery του άρθρου μπορείτε να δείτε επίσης και φωτογραφίες από τα διαφημιστικά posters που έχουν διαρρεύσει στην Κίνα.

Διαβάστε το review του Infinity Blade για iOS από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα