H Epic Games δεν σχεδιάζει νέο Unreal Tournament

Επικεντρώνεται στο Fortnite και σε κάποια άλλα projects.

Όπως δήλωσε σε ένα πάνελ του Game Developers Conference ο Tim Sweeney, συνιδρυτής της Epic Games, δεν είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας μια νέα κυκλοφορία της σειράς Unreal Tournament, σύμφωνα με δημοσίευμά του CVG.

"Δεν θα κυκλοφορήσουμε ένα νέο Unreal

Tournament game", είπε χαρακτηριστικά ο Sweeney, προσθέτοντας πως: "Έχουμε μεγάλη νοσταλγία για το παιχνίδι αλλά στην πραγματικότητα δεν αναπτύσσουμε τίποτα σχετικό με το σύμπαν του Unreal την παρούσα στιγμή. Έχουμε ανακοινώσει το Fortnite, αλλά αυτός είναι ένας τίτλος για τον οποίο θα μιλήσουμε στο μέλλον. Δεν έχουμε κάτι να σας δείξουμε τώρα στα πλαίσια του GDC."

Εκτός από το Fortnite, ο Sweeney επιβεβαίωσε πως η εταιρεία δουλεύει σε "μερικά ακόμα projects που δεν έχουν ανακοινωθεί και στα οποία χρησιμοποιείται η Unreal Engine 4". Όπως αντιλαμβάνεστε από τα λεγόμενα του Tim Sweeney, δεν υπάρχει περίπτωση για κάποιο νέο Unreal Tournament στο άμεσο μέλλον, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε μια συνέχεια σε μερικά χρόνια. Ή τουλάχιστον αυτό είναι μια αισιόδοξη ανάγνωση των δηλώσεών του, από όλους έμας που αγαπήσαμε την εν λόγω σειρά!

Όπως και να έχει, εσείς μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Fortnite κάνοντας κλικ εδώ.

Για όσους χρειάζονται ένα μικρό φρεσκάρισμα στην μνήμη τους, εδώ θα βρείτε το review του Unreal Tournament 2004 από το GameWorld, για να καταλάβετε γιατί μας στενοχώρησε ο κύριος Sweeney!

Keywords
Τυχαία Θέματα