Grid 2: Το multiplayer mode

Rivals, Global Challenges και πολλά αλλά.

Η εκδότρια εταιρεία Codemasters, δημιουργός του πρώτου racing game Race Driver: Grid, έδωσε σήμερα τις πρώτες λεπτομέρειες για το multiplayer του sequel

που αναμένουν οι fans της σειράς. Ανάμεσα στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η Codemasters έδωσε δυο τρέιλερ, στα οποία θα μπορείτε να δείτε το gameplay, καθώς και ένα online mode.

Το Grid 2 θα σας δώσει πολλές επιλογές, αναλόγως του τι επιθυμείτε να κάνετε. Η μεγάλη ποικιλία των multiplayer modes θα σας επιτρέψει να έρθετε αντιμέτωποι μέχρι και με 12 παίκτες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων των custom races. Το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να επιλέξετε από έτοιμες λίστες με αγώνες για να παίξετε. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μοντάρετε τα αυτοκίνητά σας. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αμάξι με πιο προσωπικό στυλ, θα το κάνετε χρησιμοποιώντας τον δυνατό αλλά ταυτόχρονα πολύ βολικό editor του Grid 2, ο οποίος σας επιτρέπει να κάνετε πάνω από 6 εκατομμύρια συνδυασμούς.

Συγκεκριμένα οι λεπτομέρειες για τα multiplayer modes:
• Μέχρι 12 παίκτες ταυτόχρονα στους online αγώνες.
Online split–screen για δύο παίκτες.
• 10 διαφορετικά events. Race, συμπεριλαμβανομένων των LiveRoutes, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack. Τα Global Challenge events θα περιλαμβάνουν επίσης τα event power lap και overtake.

Δείτε το τρέιλερ του multiplayer mode, το οποίο μας δείχνει ένα αγώνα στο Dubai, στο mode Liveroutes Endurance Race.

{youtube}VQv8ymUb6yw|400|300{/youtube}

Το δεύτερο είναι από έναν αγώνα γύρω από την πίστα Algarve, Sport Circuit.

{youtube}2Rqqzy0iygk|400|300{/youtube}

• Η εμπειρία στο internet θα σας προσφέρει την αναμενόμενη εξέλιξη. Καθώς ανεβαίνετε level θα κερδίζετε XP και χρήματα, τα οποία θα μπορείτε να ξοδέψετε σε νέα αυτοκίνητα και τροποποιήσεις.
• Θα έχετε πάντα κάποιον να αντιμετωπίσετε στο Grid 2 Rivals.
• Η τεχνολογία Anti-griefing θα σας διασφαλίσει δίκαιους αγώνες, χωρίς cheats.
• Θα μπορείτε να ανεβάσετε τους αγώνες σας απευθείας στο ΥouΤube.

Νέα χαρακτηριστικά
Μια πολύ ωραία προσθήκη από την Codemasters είναι αυτή του RaceNet. Το RaceNet είναι μια δωρεάν online υπηρεσία, η οποία παρακολουθεί τους αγώνες όλων των παικτών, τους Rivals σας, καθώς και τα reward σας. Πρόκειται ουσιαστικά για την βάση του multiplayer mode, η οποία θα γίνει διαθέσιμη με την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Βέβαια παρέχει πολλά περισσότερα. Εκτός από την οπτικοποίηση της προόδου σας, θα σας δίνει νέες αποστολές, Rivals και βραβεία. Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα leaderboards και να συμμετάσχετε σε εβδομαδιαία παγκόσμια events. Το RaceNet θα είναι προσβάσιμο στο PC, το tablet ή το smartphones σας, μέσω των εφαρμογών που θα γίνουν διαθέσιμες με την κυκλοφορία του Grid 2.

Μέσω του συστήματος Grid 2 Rivals, πάντα θα έχετε κάποιον για να έρθετε αντιμέτωποι, καθώς και νέα challenges για να ολοκληρώσετε. Το σύστημα των Rivals θα υποστηρίζεται από την εφαρμογή RaceNet και θα σας προσφέρει τριών ειδών Rivals. Το πρώτο είδος είναι to Weekly Rivals, στο οποίο το RaceNet αυτομάτως θα επιλέγει για εσάς έναν Rival για να έρθετε αντιμέτωποι. Η επιλογή του “εχθρού”, θα είναι βασισμένη στις ικανότητες και τις επιδόσεις σας για να διασφαλιστεί ένας δίκαιος αγώνας. Το δεύτερο είδος είναι το Social Rival, στο οποίο θα διαλέγετε αντιπάλους μέσω των φίλων σας ή παικτών που τρέξατε σε προηγούμενους αγώνες. Τέλος, έχετε το Custom Rival, στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε έναν αντίπαλο αφού βάλετε κάποιες παραμέτρους, όπως το είδος του αγώνα και τη γεωγραφική τοποθέτηση.

Οι επιδόσεις σας μετράνε
Global Challenge: Εδώ είναι το μέρος όπου όλοι οι αντίπαλοί σας ζωντανεύουν μέσω του ολοκαίνουριου ασυγχρόνιστου game mode, στο οποίο θα μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι με Rivals, ακόμα και όταν αυτοί είναι offline. Ολοκληρώνοντας μέχρι και 9 εβδομαδιαία Global Challenges, τα οποία θα επιλέγονται από το RaceNet, θα κερδίζετε ΧP, χρήματα, καθώς και RaceNet Followers.

Κάθε αγώνας στον οποίο θα τρέχετε θα παρακολουθείται και θα καταγράφεται από το RaceNet. Με βάση τις επιδόσεις και τα objectives που θα έχετε ολοκληρώσει, θα κερδίζετε online φήμη και δικαιώματα για brags (κοινώς να υπερηφανευτείτε για τις επιδόσεις σας) αυξάνοντας έτσι τους RaceNet Followers. Ο αριθμός των Followers θα μπορεί να αυξηθεί, κλέβοντάς τους από άλλους Rivals, όταν τους κερδίζετε σε Global Challenges και ολοκληρώνοντας διαφορετικές προκλήσεις. Θα σας είναι δυνατό να ξεκλειδώσετε Rivals Cards στο επίσημο site, με σκοπό να επιδείξετε τα Follower Achievements σας .

Μια πρωτοποριακή παροχή για το παιχνίδι είναι η δυνατότητα να ανεβάζετε τις εντυπωσιακές σας κινήσεις, τρακαρίσματα και προσπεράσματα κατευθείαν στο YouTube. Επίσης, μέσω του RaceNet θα σας είναι εφικτό να μοιραστείτε τα βίντεο αυτά ή τα Favorites από άλλους χρήστες μέσω του Facebook ή του Twitter.

Το Grid 2 θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου για PC, PlayStation 3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα