Grand Theft Auto 5 για PC

Το Amazon Γαλλίας και Γερμανίας έχουν ανεβάσει προφίλ του παιχνιδιού! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/9/2013] Ο χρήστης του Reddit με το nickname DevBuild δηλώνει ότι η Rockstar Games δοκιμάζει αυτές τις ημέρες την beta έκδοση του GTA V στα PC.

Μάλιστα λέει ότι είναι και ο ίδιος ένας από τους δοκιμαστές της κι ότι εργάζεται στην Rockstar

Toronto. Εκτός από την δημοσίευση μερικών εικόνων της έκδοσης για τα PC έγραψε συνοπτικά τους περιορισμούς που έχει η beta έκδοση τόσο στα frames ανά δευτερόλεπτο (30 ή 60) όσο και στην ανάλυση (1280x720). Παρόλο που τα γραφικά έχουν «κλειδωθεί» στις μέτριες ρυθμίσεις, λέει ότι υπάρχει αρκετά καλό optimization. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει, με την GTX 550 έχει από 50 έως 60 frames ανά δευτερόλεπτο.

Στο μεταξύ, το GameSeek, μία Αγγλική αλυσίδα καταστημάτων, ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες για την έκδοση των PC και έβαλε ως ημερομηνία κυκλοφορίας τις 22 Νοεμβρίου. Παρόλα αυτά, η Rockstar δεν έχει ανακοινώσει κάτι μέχρι στιγμής. Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω μοιάζουν αληθινές και περιμένουμε το αν θα επιβεβαιώσει η αμερικάνικη εταιρεία τις επόμενες ημέρες την ύπαρξη της έκδοσης αυτής και φυσικά την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Grand Theft Auto 5 έχει κυκλοφορήσει σε PS3 και Xbox 360 από τις 17 Σεπτεμβρίου και έχει ξεπεράσει τα 800 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις.

{youtube}owoeXynM3fQ|500|300{/youtube}

[UPDATE: 7/1/2014] Εκπρόσωπος του Amazon δήλωσε στο WCCF Tech ότι το Grand Theft Auto 5 για PC "αναμένεται πιθανότατα μέσα στο Φεβρουάριο". Ένας υπάλληλος καταστήματος πρόσθεσε ότι γνωρίζει ακριβή ημερομηνία και συγκεκριμένα την 12η Μαρτίου για την Αμερική και την 14η Μαρτίου για την Ευρώπη.

Η Rockstar δεν έχει ανακοινώσει απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V από το GameWorld.

[UPDATE 2: 20/1/2014] Ένα έγγραφο με bugs 150 σελίδων που αναφέρεται γύρω στις...170 φορές (!) για την έκδοση του Grand Theft Auto 5 στα PC, διέρρευσε τα τελευταία 24ωρα, με αναφορές ότι το development ήταν σε εξέλιξη από τον Ιούνιο του 2012!

Το έγγραφο αυτό διέρρευσε από το PC Gamer και μαρτυρά ότι η έκδοση του GTA V για PC θα τρέχει σε DirectX 11.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι όλα τα Grand Theft Auto που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, εμφανιζόντουσαν πάντοτε σε PC. Απλά η Rockstar αποφεύγει να κάνει δηλώσεις, προφανώς για να αναγκάσει περισσότερους χρήστες να το αποκτήσουν σε κονσόλες και να αποφύγει έτσι (όσο μπορεί) την πειρατεία.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto V σε PS3 και Xbox 360 κι αναμείνατε για την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar.

[UPDATE 3: 21/1/2014] Το Amazon Γαλλίας ανέβασε το προφίλ του GTA 5 για PC.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο σχετικό link.

[UPDATE 4: 22/1/2014] Το Amazon Γερμανίας ανέβασε κι αυτό με τη σειρά του το προφίλ του GTA 5 για PC.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρακτικά μπορεί να ισχύει ένα από τα δύο ενδεχόμενα. Είτε το Amazon ανεβάζει από μόνο του τέτοια προφίλ για να τραβήξει επισκεψιμότητα, είτε η Rockstar δίνει επίτηδες εντολή για να ανέβει το hype εν όψει της ανακοίνωσης. Το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιο πιθανό, δεδομένου του ότι το έχουμε δει να επαναλαμβάνεται πάρα πολλές φορές προκαλώντας συζητήσεις στα "πηγαδάκια των gamers".

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης.

[UPDATE 5: 31/1/2014] Οι PC gamers ελπίζουν σε μια επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Grand Theft Auto V για PC από την Rockstar, αφού ένας retailer, ξεκίνησε ήδη να δέχεται προπαραγγελίες, παρά τη σιωπή της Rockstar περί του θέματος.

Ο λόγος για την Σκανδιναβική Elgiganten, η οποία έχει καταστήματα στη Σουηδία, τη Νορβηγία και σε άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης. Από σήμερα, τα καταστήματα της Elgiganten, δέχονται προπαραγγελίες για το GTA V σύμφωνα με το Gamereactor. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο manager ενός εκ των καταστημάτων της Elgiganten επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό.

Είτε έχουν ληφθεί παραγγελίες, είτε όχι, δε σημαίνει αυτόματα ότι θα υπάρξει PC έκδοση του GTA V. Υπάρχουν βέβαια πολλές ενδείξεις και στοιχεία τα οποία υποδεικνύουν τη μεταφορά του πιο δημοφιλή τίτλου του 2013 στα PC. Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014, ενώ η Intel περιμένει το GTA V τον Οκτώβρη του 2014. Πρόσφατα διέρρευσε ένα bug log, που αναφερόταν στην PC έκδοση. Ακόμα και δυο site του Amazon, έχουν δημιουργήσει το προφιλ του GTA V για PC.

Οι περισσότεροι GTA τίτλοι έχουν μεταφερθεί στο PC με εξαίρεση τα Chinatown Wars, Liberty City Stories και Vice City Stories τα οποία είναι αποκλειστικά για handheld κονσόλες. Πρέπει να αναφερθεί, ότι και στην περίπτωση του GTA IV το παιχνίδι άργησε 7 μήνες μέχρι να γίνει διαθέσιμο και για PC ενώ είχε ανακοινωθεί λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του για το Xbox 360 και το PlayStation 3.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα