Gamescom 2012: Sony Press Conference

Δυνατοί αποκλειστικοί τίτλοι για το PS Vita.

H Sony στην φετινή Gamescom έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά ότι είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη νέα φορητή της κονσόλα. Μέσα στους προσεχείς μήνες αναμένονται σπουδαίες κυκλοφορίες για το PS Vita, κάτι που θα χαροποιήσει τους κατόχους του και πιθανόν να οδηγήσει σε μια αύξηση των

πωλήσεων της κονσόλας.

Οι νέες παρουσιάσεις hardware απουσίαζαν, όπως και στην φετινή E3. Yπήρχε μια μικρή πιθανότητα να δούμε το νέο “4000” μοντέλο του PlayStation 3, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και ούτε καν υπήρξε κάποια σχετική αναφορά. Ο Jim Ryan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ύστερα από ένα θερμό καλωσόρισμα στο κοινό, ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιάσεων, αναλύοντάς παράλληλα τους στόχους και τις επιδιώξεις της Sony.

LittleBigPlanet PS Vita
Ο ομώνυμος τίτλος άνοιξε τον...χορό των παρουσιάσεων και αναμένεται να αποτελέσει μια από τις ελκυστικότερες προτάσεις της εταιρίας για την φθινοπωρινή περίοδο. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο bundle της κονσόλας που θα περιέχει το εν λόγω παιχνίδι στα μέσα Σεπτεμβρίου με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 249 ευρώ.

{youtube}nDhWsT9eFdc|400|300{/youtube}

Το LittleBigPlanet PS Vita θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για το PS Vita.

PlayStation All-Stars Battle Royale
Η επερχόμενη δημιουργία της SuperBot Entairtanment δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την προσοχή μας πριν από δυο μήνες κατά την διάρκεια της E3 και δυστυχώς ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο και θα υποστηρίζει cross-play μεταξύ του PS3 και του PS Vita, αλλά και online multiplayer τεσσάρων παιχτών. Επίσης, αν το αγοράσετε για μια από τις δυο κονσόλες, θα μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και για την άλλη.

{youtube}G4S_K3qm0pQ|400|300{/youtube}

Πρόκειται για έναν crossover fighting τίτλο στα πρότυπα του Super Smash Bros., όπου πρωταγωνιστούν διάφοροι ήρωες από γνώριμα παιχνίδια της Sony. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το ρόστερ μαχητών περιλαμβάνει τους Kratos, Dante, Nathan Drake, Sweet Tooth και αρκετούς ακόμα.

Το PlayStation All-Stars Battle Royale θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PS3 και PS Vita.

PS Vita
Ο...μικρός αδερφός του Assassin's Creed III συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω του. To Assasin's Creed III: Liberation θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS Vita στις 30 Οκτωβρίου και θα χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με το Assassin's Creed III, η οποία ονομάζεται AnvilNext. Η εν λόγω δημιουργία αναμένεται να αξιοποιεί στο έπακρο τις ιδιαίτερες δυνατότητες του PS Vita (οθόνη αφής, rear touch pad, γυροσκόπιο). Να προσθέσουμε επίσης ότι θα διατεθεί και ένα ξεχωριστό bundle που θα περιέχει το παιχνίδι και ένα νέο μοντέλο του PS Vita σε λευκό χρώμα.

{youtube}Sni3UT4_n3U|400|300{/youtube}

Το Call of Duty: Black Ops-Declassified αποτελεί έναν ακόμα τίτλο που αναμένουμε μέσα στο φθινόπωρο για την φορητή κονσόλα τη

Keywords
Τυχαία Θέματα