GameWorld TV: Η YouTube εφαρμογή μας για Android

Από σήμερα το YouTube channel μας διαθέσιμο στο Play Store!

Τον Σεπτέμβριο του 2012 το GameWorld ανακοίνωσε την εφαρμογή του για Android συσκευές μέσω της οποίας μπορείτε να διαβάσετε τις ειδήσεις του GameWorld.gr σε οποιαδήποτε συσκευή (όπως smartphone ή tablet) που χρησιμοποιεί

Android λειτουργικό.

H προγραμματιστική ομάδα του GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη και η δωρεάν εφαρμογή προβολής του YouTube channel μας σε Android συσκευές. Με το GameWorld TV που μπορείτε να βρείτε στο Play Store (κατηγορία "Apps") έχετε άμεση πρόσβαση μέσω του desktop σας σε όλα τα τελευταία βίντεο του καναλιού μας στο YouTube. Δείτε τις εκπομπές Game Maniacs, Users, Retro Gamers, τα gameplay videos και τις υπόλοιπες παρουσιάσεις μας όπου κι αν βρίσκεστε. Χρησιμοποιήστε τα Favorites για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή αυτές που θέλετε να δείτε αργότερα. Το όλο σύστημα λειτουργεί ακριβώς όπως με την εφαρμογή GameWorld.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα της εφαρμογής και αν σας άρεσε τότε μην ξεχάσετε να αφήσετε την αξιολόγησή σας!

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα