Forza Horizon SmartGlass app

Δωρεάν εφαρμογή διαδραστικού χάρτη για τα Windows 8.

Η Microsoft και η Turn 10 Studios ανακοίνωσαν την κυκλοφορία μιας εφαρμογής που σας επιτρέπει να χειρίζεστε τον χάρτη του Forza Horizon μέσω συσκευής που χρησιμοποιεί το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8.

Έτσι λοιπόν χωρίς να διακόψετε το παιχνίδι σας, μπορείτε άμεσα να έχετε πρόσβαση στον χάρτη του Κολοράντο και να βλέπετε τα σημεία εκείνα που έχουν ενδιαφέρον να επισκεφθείτε.

Η εφαρμογή αυτή σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που έχετε στον κανονικό χάρτη του Forza Horizon, όπως το να βλέπετε που υπάρχουν νέοι αγώνες ή πιο φθηνές αναβαθμίσεις για το αυτοκίνητό σας. Επίσης, έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε ένα σημείο στον χάρτη και να σας εμφανίζεται στην οθόνη η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να φτάσετε εκεί. Φυσικά μπορείτε να κάνετε zoom με τους κλασικούς τρόπους χειρισμού της συσκευής (π.χ με τα δάχτυλά σας για ένα tablet) καθώς επίσης υπάρχουν και αρκετά φίλτρα για να βρίσκετε αυτό που θέλετε γρήγορα και με λίγες κινήσεις.

Το Forza Horizon SmartGlass είναι διαθέσιμο για συσκευές που χρησιμοποιούν λειτουργικό Windows 8, αν και στην Turn 10 δεν αποκλείουν να το δούμε σύντομα και για άλλα λειτουργικά συστήματα. Το καλύτερο είναι πως για την απόκτηση της εν λόγω εφαρμογής, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα, οπότε κατεβάστε το ιδιόμορφο GPS και κατακτήστε τους δρόμους του Κολοράντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα