Final Fantasy VII: Επανακυκλοφορεί στα PC

Διαθέσιμο πλέον και μέσω Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/8/2012] Ένα από τα πιο αγαπημένα JRPG όλων των εποχών επιστρέφει με αρκετές βελτιώσεις και αναμένεται να χαροποιήσει τους εκατομμύρια φίλους του. Για πρώτη φορά το Final Fantasy VII θα περιέχει achievements, τα οποία φτάνουν τα 36 στον αριθμό, ενώ η Square προσφέρει και cloud saving

για να μεταφέρετε τα saves σε όποιο PC θέλετε. Παράλληλα, περιλαμβάνεται και ένα προαιρετικό cheat που ονομάζεται Character Booster και σας επιτρέπει να φτάσετε στο μέγιστο τα hit points, τα magic points, αλλά και το gold σας.

{youtube}mT_pcZH8y9c|400|300{/youtube}

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από το επίσημο store της εταιρίας, κάνοντας κλικ εδώ. Το Final Fantasy VII κοστίζει 9.99 ευρώ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ ύστερα από αυτή την ημερομηνία θα διατίθεται προς 12.99 ευρώ. Να υπενθυμίσουμε πως η αριστουργηματική δημιουργία της Square Enix κατέλαβε την πρώτη θέση στο Top 10 με τα καλύτερα JRPG στη στήλη Best Of του GameWorld.

[UPDATE 5/7/2013] Πέρυσι το καλοκαίρι η Square Enix αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει το Final Fantasy VII στα PC (η πρώτη κυκλοφορία του ήταν τον Ιούνιο του 1998) και να το διαθέσει μέσω του επίσημου site της. Χθες η Ευρωπαϊκή Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δημοφιλέστατου JRPG και για το Steam στην τιμή των 10.99 ευρώ.

{youtube}qr4TgU4SKLc|400|300{/youtube}

Η έκδοση για την ψηφιακή πλατφόρμα της Valve θα περιλαμβάνει 36 Achievements και θα υποστηρίζει την χρήση χειριστηρίου, καθώς και cloud saves. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται και το Character Booster που σας επιτρέπει να αυξήσετε στο μέγιστο τα στατιστικά των ηρώων σας. Κοινώς αν σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε τα Ruby και Emerald Weapons (δύο από τα κρυφά bosses του παιχνιδιού), μπορείτε πλέον να το πράξετε χωρίς να δαπανήσετε δεκάδες ώρες κάνοντας grinding! Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Steam έκδοση του Final Fantasy VΙΙ είναι δύο ευρώ φθηνότερη από την αντίστοιχη στο επίσημο site της Square Enix.

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα