DmC: Νέα επίπεδα δυσκολίας

Τα νέα επίπεδα δυσκολίας που ίσως να έκαναν τον διάβολο...να κλάψει!

Η Capcom, δημιουργός του DmC, νέου τίτλου της σειράς Devil May Cry, σχεδιάζει να προσθέσει καινούργια επίπεδα δυσκολίας στη νέα έκδοση προκειμένου να το κάνει λίγο πιο…"πικάντικο"!

Πριν

από λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως πέρα από τα τρία βασικά επίπεδα δυσκολίας (Human, Devil Hunter και Nephelim) θα προστεθούν τέσσερα ακόμη difficulty levels, τα “Son of Sparda”, “Dante Must Die”, “Heaven or Hell” και “Hell and Hell”. Η εταιρεία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα και ορισμένες λεπτομέρειες για το καθένα. Συγκεκριμένα:
-Tο “Son of Sparda” αλλάζει τις τοποθεσίες των εχθρών και αυξάνει τη δυσκολία τους.
-Tο “Dante Must Die” έχει τα χαρακτηριστικά του “Son of Sparda” και επίσης προσθέτει «τους ισχυρότερους εχθρούς και εξωφρενικά κύματα επιθέσεων», όπως δήλωσε η Capcom.
-Στο “Heaven or Hell” ο θάνατος επέρχεται με ένα μόνο χτύπημα για όλους, ακόμα και για τον Dante.
-Τέλος, στο “Hell and Hell” μόνο ο Dante είναι αυτός ο οποίος θα μπορεί σκοτώνεται με ένα μόνο χτύπημα, όχι οι εχθροί του.

Το DmC θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 στις 15 Ιανουαρίου 2013 με την κυκλοφορία για PC να ακολουθεί. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε το review της Devil May Cry HD Collection.

Keywords
Τυχαία Θέματα