Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Δύο κόσμοι ενώνονται και οι συγκρούσεις ξεκινούν.

Όταν ο Buzz Lightyear είπε το θρυλικό "Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα" δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να σκεφτούμε ότι θα φτάναμε τόσο μακριά.

Μιλάμε προφανώς για το sequel του Disney Infinity, το οποίο αποτελεί μια σειρά crossover

του σύμπαντος της Marvel στην Disney. Όπως θα διαπιστώσετε και από το σχετικό τρέιλερ η επόμενη έκδοση του παιχνιδιού θα διαθέτει αγαπημένους χαρακτήρες όπως οι Avengers, οι Guardians of the Galaxy, ο Spiderman αλλά και κακοί όπως ο Loki και ο Modok.

{youtube}7iS63m31Vgs|500|300{/youtube}

To Starter pack θα περιέχει τρεις χαρακτήρες: τον Iron Man, τον Thor και την Black Widow, παρέα και με άλλους Avengers που θα ακολουθήσουν. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες και για ένα theme set που θα αφορά το Asgard. Συνολικά οι προσθήκες της Marvel θα περιλαμβάνουν 20 καινούργιους χαρακτήρες και 80 power discs. Οι χαρακτήρες ωστόσο θα μπορούν ακόμα να αγορασθούν ξεχωριστά από “Blind buy” και ο κάθε ήρωας θα μπορεί να ανεβαίνει level μέχρι και το 20ο. Βέβαια δεν θα προστεθούν για όλους οι ίδιες δυνατότητες καθώς κάποιοι θα μπορούν να πετάνε και να σκαρφαλώνουν ενώ άλλοι θα δεσμεύονται από τους νόμους της βαρύτητας και θα παραμένουν στο έδαφος. Για τους τελευταίους θα υπάρχουν ξεχωριστά οχήματα για να μπορούν να κινούνται σε ταχύτερους ρυθμούς όπως μηχανές αλλά και οχήματα με την υπογραφή των ίδιων των ηρώων όπως η Lola, το υβριδικό αυτοκίνητο-αεροπλάνο του Agent Coulson.

Το αρχικό set θα περιέχει δύο mini-game δίσκους. Το πρώτο θα είναι ένα tower-defense παιχνίδι ενώ το άλλο θα είναι ένα παραγόμενο σε διαδικασία Dungeon crawler. Οι τωρινοί παίκτες του Disney infinity θα χαρείτε για την πληροφορία ότι όλο το τρέχον περιεχόμενό σας είναι συμβατό με την ανερχόμενη σειρά προϊόντων της Marvel. Ωστόσο, για τη μετάβαση από ένα Xbox 360 σε ένα Xbox One θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα καινούργιο starter kit ενώ η μεταφορά από το PlayStation 3 στο PlayStation 4 θα είναι απολύτως συμβατή. Η Disney ανέφερε επίσης ότι ξόδεψε το 60% του χρόνου της, στο να μαστορεύει το Toy Box mode, το οποίο δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να δημιουργήσει τα δικά του ξεχωριστά περιβάλλοντα με σκοπό οι ήρωες να ενσωματώνονται σε αυτά όπως ακριβώς επιθυμεί ο παίκτης. Θα υπάρχουν πολλά είδη εργαλείων στη διάθεσή σας να χρησιμοποιήσετε καθώς και ένα AI Builder για αυτούς που ψάχνουν πιο εξεζητημένα πράγματα.

Το Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes θα μας παρουσιαστεί το Φθινόπωρο του 2014 για PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PC και iOS συσκευές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε για το Disney Infinity (πρώτη έκδοση) καθώς και να πείτε τις απόψεις σας στο ανάλογο Forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα