Diablo 3: Game Limit

Όριο παιχνιδιών ετοιμάζεται στο Diablo 3.

Με ανακοίνωσή της στο battle.net forum, η Blizzard σύντομα θα περιορίζει τον αριθμό των διαδοχικών games που θα μπορεί να δημιουργεί κάποιος ανά χρονικά διαστήματα, με σκοπό την αντιμετώπιση των bots.

Έχοντας ήδη την εμπειρία από παλαιότερη

εφαρμογή αυτού του μέτρου, η Blizzard αναφέρει: "Έχουμε προσαρμόσει και δοκιμάσει τις συνθήκες κατά τις οποίες εμφανίζεται αυτό το όριο, όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να επηρεάζει μόνο αυτούς που κάνουν κατάχρηση των υπηρεσιών του Diablo 3, καταπατώντας έτσι τους όρους χρήσης. Αυτό γίνεται για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσει κάποιος bots τα οποία δημιουργούν διαδοχικά games σε μικρό χρονικό διάστημα".

Το φαινόμενο αυτό δεν πλήττει μόνο τις δυνατότητες των servers, φορτώνοντάς τους με μεγάλο αριθμό από games, αλλά και την οικονομία του παιχνιδιού όπως τονίζει στην ίδια ανακοίνωση: "Ενώ αντιμετωπίζουμε συνεχώς τους λογαριασμούς που χρησιμοποιούν bots, αυτό το επιπλέον μέτρο, θα μας βοηθήσει στην διατήρηση της αξιοπιστίας του παιχνιδιού και της οικονομίας του, με αλλεπάλληλα bans".

Εάν λάβετε κάποιο μήνυμα πως φτάσατε το game limit, επικοινωνήστε με την Blizzard, με πληροφορίες σχετικά με τα games που δημιουργήσατε. "Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του ορίου στους νόμιμους παίκτες, ενώ παράλληλα θα προστατεύoυν το παιχνίδι από τα bots" καταλήγει η Blizzard.

Keywords
Τυχαία Θέματα