Destiny: The Dark Below Expansion

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το The Dark Below, το πρώτο expansion του Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Bungie.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω DLC κοστίζει 19.99€, ενώ συμπεριλαμβάνεται στο Expansion Pass του Destiny, το οποίο διατίθεται ψηφιακά έναντι 34.99€. Το Expansion Pass περιλαμβάνει επίσης και το Ηοuse

of Wolves ένα δεύτερο expansion που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.

Το The Dark Below προσθέτει αρκετά νέα αντικείμενα στο Destiny, όπως όπλα και πανοπλίες, καθώς και αρκετά νέα legendary και exotic items. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το level cap θα αυξηθεί από το level 30 στο 32. Όσον αφορά το σενάριο του expansion, ο σκοπός σας είναι να νικήσετε τον Crota πριν αυτός καταστρέψει το ηλιακό σύστημα.

https://www.youtube.com/watch?v=JuKLxtN2xWc

Προσθήκες πάντως θα δούμε και στο multiplayer κομμάτι. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι θα δούμε νέους χάρτες για τα Crucible playlists, καθώς και μία νέα Strike mission ονόματι The Will of Crota. Στα πλαίσια της αποκλειστικής συμφωνίας μεταξύ της Activision και της Sony στο PS4 θα δούμε και ένα timed exclusive Strike ονόματι The Undying Mind. Εν τω μεταξύ, μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του The Dark Below θα προστεθεί ένα ακόμη Raid το οποίο θα ονομάζεται Crota's End. Μία ενδιαφέρουσα επίσης πληροφορία είναι ότι με την έλευση του expansion θα μπορείτε να αναλάβετε μέχρι 10 bounties. Το υπάρχον όριο είναι μόλις πέντε.

To The Dark Below expansion του Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Διαβάστε το review του Destiny από τον Μάνο Γρυπάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα