Dead or Alive 5: Ιδρωμένα και λασπωμένα κορμιά

Το αφεντικό ζητάει σέξι χαρακτήρες.

Νέα χαρακτηριστικά φαίνεται να έχει προσθέσει η Team Ninja στους θηλυκούς χαρακτήρες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ιδρώτα και την λάσπη.

Ο επικεφαλής του Dead or Alive 5, Yosuke Hayashi δήλωσε «Οι πιο ώριμοι παίχτες μπορούνε να κοιτάξουν έναν γυναικείο χαρακτήρα χωρίς να επικεντρωθούν στο στήθος του. Τώρα θα ιδρώνουν, θα υπάρχει ιδρώτας. Υπάρχει και βρωμιά, θέλαμε να σας δείξουμε μια πιο ρεαλιστική και άγρια φύση. Τώρα οι χαρακτήρες θα έχουνε πιο cool χαρακτηριστικά. Κι εμείς πιστεύαμε ότι θα είναι sexyι», ενώ κατέληξε «Ως Γιαπωνέζοι, θέλαμε να μείνουμε πιστοί στις ρίζες μας. Αλλά αυτό είναι κάτι παραπάνω από ένα ώριμο σέξι στοιχείο.»

Ο Yosuke Hayashi είχε δηλώσει παλαιότερα «Άντρες που βλέπουνε μόνο το γυναικείο στήθος; Υπάρχει περισσότερη ομορφιά στις γυναίκες και όχι μόνο το στήθος, οπότε θέλουμε να έχουμε μια πιο ενήλικη προσέγγιση στο πως να κάνουμε τις γυναίκες ωραιότερες».

Ο Hayashi έχει πλέον μεγάλες ελπίδες για να καταφέρει να επιτύχει με το Dead or Alive 5 που αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου. «Ήμασταν σε κόντρα με το Tekken αλλά τώρα θέλουμε να επαναφέρουμε το Dead or Alive και να κλέψουμε το στέμμα από το Tekken» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα