Dark Souls 2: Open-world στοιχεία

Υποσχέσεις για μη γραμμικό gameplay.

Σε συνέντευξή του στο Digital Spy, ο διευθυντής παραγωγής της From Software, Yui Tanimura, αποκάλυψε ότι το sequel του πιο δύσκολου Action RPG των τελευταίων ετών θα σας δίνει περισσότερη ελευθερία στην εξερεύνηση του κόσμου, αλλά και στην ολοκλήρωση των αποστολών.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, που χαρακτηρίστηκε από όλους

ως πολύ δύσκολο, μπορεί να είχατε την δυνατότητα σε κάποια σημεία να επιλέξετε εσείς τις περιοχές που θα επισκεφτείτε, αλλά δεν έπαυε να είναι ένας σχετικά γραμμικός τίτλος. Αυτό όπως φαίνεται θα αλλάξει, μιας και το Dark Souls 2 θα διαδραματίζεται σε έναν πιο ανοιχτό κόσμο, τον οποίο και θα μπορείτε να εξερευνήσετε κατά βούληση, επιλέγοντας που θα κινηθείτε, ποιες αποστολές θα φέρετε εις πέρας και ποιες θα προσπεράσετε.

{youtube}cELKPankTxg|400|300{/youtube}

Ο Tanimura αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στο Dark Souls μπορούσατε να επιλέξετε πώς θα κινηθείτε μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά υπήρχαν περιοχές που ήταν κλειδωμένες έως ότου να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες αποστολές. Στο Dark Souls 2 δίνουμε προτεραιότητα στην ελευθερία της εξερεύνησης. Θα έχετε περισσότερες επιλογές, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε τα πράγματα με κάποια σειρά για να προχωρήσετε", ενώ συνέχισε λέγοντας ότι "η φιλοσοφία του sequel θα είναι τέτοια, ώστε οι έμπειροι και γενναίοι παίκτες θα μπορούσαν να πάνε απευθείας στις αποστολές με υψηλότερη πρόκληση. Εάν κάποιος προσπαθήσει αρκετά, θα μπορούσε να ξεκινήσει απευθείας από τη μέση του παιχνιδιού".

Διαβάστε το review του Dark Souls και εξοπλιστείτε με περίσσια υπομονή εν αναμονή του sequel, του οποίου το motto είναι "Go Beyond Death", οπότε ξέρουμε όλοι τι μας περιμένει. Μπορείτε να συζητήσετε εκτενέστερα για το παιχνίδι, στο σχετικό topic του Dark Souls 2 στο forum του GameWorld.

Το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα