Command & Conquer: Generals 2 free-to-play

Με την ονομασία Command & Conquer.

Τον Δεκέμβριο του 2011 η EA είχε ανακοινώσει ότι η BioWare Victory (θυγατρική της BioWare) θα αναλάμβανε την ανάπτυξη του Command & Conquer: Generals 2, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Ο επερχόμενος τίτλος θα χρησιμοποιούσε την Frostbite 2 engine και θα κυκλοφορούσε αποκλειστικά για PC μέσα στο 2013. Κατά την διάρκεια της Gamescom η ΕΑ αποκάλυψε ότι

κομμάτια του παραπάνω παιχνιδιού θα ενσωματωθούν σε μια εντελώς καινούργια δημιουργία που θα ονομάζεται Command & Conquer, κάτι που σημαίνει ότι η EA επιχειρεί και επίσημα ένα reboot στη σειρά.

{youtube}kjZEInQZA0c|400|300{/youtube}

Το νέο εγχείρημα θα ακολουθεί το free-to-play ΜΜΟ strategy μοντέλο και η εταιρία σκοπεύει –αφού το κυκλοφορήσει πρώτα- να το τροφοδοτήσει με DLC, τα οποία θα βασίζονται στο feedback των παιχτών. Παρά την αλλαγή ονομασίας, το project αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Τα νέα για τους οπαδούς της δημοφιλούς real-time Strategy σειράς είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα και ελπίζουμε μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην beta του παιχνιδιού, κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα