Assassin's Creed Unity: Stealth, Gear και Co-Op

Κάθε αντικείμενο θα έχει ρεαλιστικό αντίκτυπο στο gameplay.

Η Ubisoft γνωστοποίησε νέες πληροφορίες όσον αφορά στο gameplay του Assassin's Creed Unity.

Ο Alex Amancio, δημιουργικός διευθυντής του Assassin's Creed Unity, εξηγεί παρακάτω ότι κάθε εξοπλισμός θα έχει αντίκτυπο στο gameplay. Για παράδειγμα μία κάπα που θα καλύπτει το πρόσωπο του Arno Dorian θα σας βοηθάει στο stealth, μια ζώνη θα σας επιτρέπει να κουβαλήσετε

περισσότερα αντικείμενα ενώ οι μπότες θα σας επιτρέπουν να πέσετε από μεγαλύτερο ύψος. Κάποια όπλα θα μπορείτε να τα βρείτε σε loot, άρα να τα αποκτήσετε από αποστολές, ενώ θα υπάρχει κι η δυνατότητα για αγορά με πραγματικά χρήματα.

http://www.youtube.com/watch?v=qlvJfO-FZVM

Κάθε όπλο θα έχει δικά του στατιστικά, δηλαδή θα διαθέτει συγκεκριμένο damage, εύρος και συχνότητα επίθεσης. Θα υπάρχουν επίσης skill points που θα αποκτάτε και θα κατανέμετε στα skills σας. Τα στατιστικά σας θα αυξάνονται όσο περνάει ο χρόνος (όπως π.χ. σε ταχύτητα ή σε ικανότητα μάχης).

Σχετικά με το gameplay, έχουμε ένα πλήρες cover system, ενώ θα μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τι συμβαίνει πίσω σας. Σχετικά με το Co-Op, κατά βάση θα σας γίνεται αφήγηση της ιστορίας σαν να είστε εσείς ο πρωταγωνιστής. Σε περίπτωση που θέλετε θα μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους σας στο παιχνίδι.

To Assassin's Creed Unity αναμένεται στις 27 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα όσα ειπώθηκαν στην Gamescom.

Keywords
Τυχαία Θέματα