2o GameWorld Party: Απολογισμός

Όλα όσα συνέβησαν χθες στο event του GameWorld.

Το GameWorld Party τείνει να γίνει θεσμός στα events με θέμα το gaming, αφού και χθες εκατοντάδες παίκτες, φίλοι και αναγνώστες του μεγαλύτερου site για video games της χώρας έδωσαν δυναμικό παρόν στο New York College.

Την περασμένη χρονιά το πρώτο

party διεξήχθη στο Mike's Irish Bar, αυτή την φορά όμως το New York College μας πρόσφερε τον χώρο του για να οργανώσουμε ένα μεγαλεπήβολο event με δύο σκηνές. Στην πρώτη διάφοροι Έλληνες developers μας ενημέρωσαν για τις δημιουργίες τους και τα επόμενα projects του, ενώ στην δεύτερη οι συντάκτες του GameWorld, καθώς και αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν ξεχωριστές παρουσιάσεις.

Για όσους δεν κατάφεραν να έρθουν αξίζει να αναφέρουμε ότι στο event υπήρχαν και δύο σημαντικές εκπλήξεις. Την πρώτη την έχετε ήδη δει, καθώς το site μας κοσμείται από ένα νέο λογότυπο. Η δεύτερη είναι ότι από τον προσεχή Σεπτέμβριο θα καθιερώσουμε ένα νέο event με την επωνυμία “Game World”, στο οποίο θα υπάρχουν παρουσιάσεις για τα νέα video games της αγοράς, διαγωνισμοί, τουρνουά, πολλά δώρα και δεκάδες ακόμη εκπλήξεις. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο και τις συνθήκες διεξαγωγής του νέου event θα δοθούν τις προσεχείς εβδομάδες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για οτιδήποτε νεότερο.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία σας, καθώς η συνολική αποδοχή του event ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο πρώτο GameWorld Party είχαμε 300 άτομα, ενώ αυτή την φορά περίπου 500 άτομα κατέκλυσαν το New York College. Πέρα βέβαια από εσάς, τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας στηρίζετε ένθερμα για σχεδόν μια δεκαετία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες game developers για τις παρουσιάσεις τους, το Gamespace για την πολύτιμη συνεισφορά του στην συνδιοργάνωση του event, τους YouTubers Zok, Dragoman, PolicyMaker, System of a Pawn που μοιράστηκαν την σκηνή μαζί μας και φυσικά το New York College για την άψογη φιλοξενία του. Επίσης ένα μεγάλω ευχαριστώ στην Zegetron, την επίσημη αντιπροσωπεία της Razer στην χώρα μας, στα inSpot, στα SevenSpots και στο Otakustore.gr!

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς πολύ σύντομα θα προστεθεί στο άρθρο και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του event. Για την ώρα μπορείτε να δείτε ορισμένες φωτογραφίες στην gallery της είδησης. Περιμένουμε επίσης να ακούσουμε τις απόψεις σας για το 2ο GameWorld Party στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα