Υπό τη μορφή ενός ιδιαίτερου “demo” θα κυκλοφορήσει το eFootball της Konami

Η Konami έχει μεγάλα σχέδια για το free-to-play μοντέλο του επόμενου κεφαλαίου της σειράς PES, που φέτος ονομάζεται eFootball, αλλά η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι κατά την κυκλοφορία του θα μοιάζει παρά πολύ με μια demo έκδοση του παιχνιδιού.

Αυτό επιβεβαιώθηκε από την Konami

σε ένα FAQ thread στο Twitter, απαντώντας σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν θεσει οι fans της σειρας μετά την αποκάλυψη του παιχνιδιού τον περασμένο μήνα. Μια ερώτηση που τέθηκε είναι αν το λανσάρισμα του eFootball στις αρχές του φθινοπώρου θα είναι «βασικά ένα demo».

“Με πολλούς τρόπους, ναι”, απάντησε η Konami. “Θέλουμε οι άνθρωποι να ασχοληθούν με το eFootball το συντομότερο δυνατό, οπότε θα ξεκινήσουμε με περιορισμένο αριθμό ομάδων και modes. Θα ακολουθήσουν ακριβείς λεπτομέρειες”.

Q: Is “Early Autumn” launch basically a demo?

A: In many ways, yes. We want people to get hands-on with eFootball as soon as possible, so we will launch with a limited number of teams and modes. Exact details to follow.

— eFootball (@play_eFootball) August 2, 2021

Η Konami επιβεβαίωσε επίσης ότι κατά τη διάθεσή του νωρίς το φθινόπωρο, το eFootball δεν θα διαθέτει micro-transactions, με περισσότερο περιεχόμενο να ακολουθεί αργότερα μέσα στο φθινόπωρο. Τα modes που προτιμούν οι fans, όπως το Master League, θα γνουν  διαθέσιμα ως premium DLC στο μέλλον, αν και η Konami δεν έχει δεσμευτεί για κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σε άλλες απαντήσεις επιβεβαιώθηκε ότι το single player gameplay ενάντια στην AI θα είναι διαθέσιμο από την αρχή και ότι τα Edit Mode / Option Files, τα οποία παραδοσιακά επέτρεπαν στους παίκτες να προσαρμόζουν τους συλλόγους για τους οποίους δεν υπάρχει άδεια, με τα κατάλληλα kits τους, θα έρθουν για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσω ενός μελλοντικού update, αν και δεν υπάρχει καμία αναφορά για τις κονσόλες Xbox αυτή τη στιγμή.

Q: Can I play against the CPU/AI from “Early Autumn”?

A: Yes, Local Match will include this.

— eFootball (@play_eFootball) August 2, 2021

Q: When will Master League be added to eFootball?

A: Master League will be available as premium downloadable content in the future. Please wait for further announcements.

— eFootball (@play_eFootball) August 2, 2021

Το eFootball αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC και mobile συσκευές μέσα στο φθινόπωρο του 2021.

The post Υπό τη μορφή ενός ιδιαίτερου “demo” θα κυκλοφορήσει το eFootball της Konami appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα