Ξεπέρασε τα 8 εκατ. αντίτυπα το Monster Hunter Rise

Η CAPCOM ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter Rise έχει πλέον καταφέρει να ξεπεράσει το όριο των οκτώ εκατομμυρίων αντίτυπων που έχουν αποσταλεί για Nintendo Switch και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος κυκλοφόρησε πρόσφατα για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σημειώνοντας ένα “υπέροχο ξεκίνημα”,

καταφέρνοντας να έχει 134 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες πριν από λίγες ημέρες στο Steam. Αυτή τη στιγμή είναι ο δεύτερος best-selling τίτλος στην πλατφόρμα πίσω από το God of War, μιας άλλης πολυαναμενόμενης μεταφοράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενός πολύ καλού console τίτλου.

Στο δελτίο τύπου της, η εταιρεία υπενθυμίζει επίσης σε όλους την επερχόμενη άφιξη του Sunbreak, που περιγράφεται ως ένα τεράστιο premium expansion για το Monster Hunter Rise, αυτό το καλοκαίρι τόσο για PC όσο και για Nintendo Switch.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για το εν λόγω expansion, εκτός από το γεγονός ότι το βασικό χωριό θα μετακινηθεί από το Kamura Village στο Elgado. Οι φίλοι του τίτλου μπορούν επίσης να περιμένουν ένα ολοκαίνουργιο storyline με περισσότερα νέα τέρατα (όπως το Elder Dragon Malzeno, το Fanged Wyvern Lunagaron με βάση τον πάγο και το τέρας του Carapaceon Shogun Ceanataur) εκτός των νέων locales, gameplay elements, quest rank και πολλών ακόμη.

The post Ξεπέρασε τα 8 εκατ. αντίτυπα το Monster Hunter Rise appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα